Narin cinayetinde 2 gözaltı daha: Köyün imamı da gözaltında

Narin cinayetinde 2 gözaltı daha: Köyün imamı da gözaltında
Güncelleme:

Diyarbakır’daki Narin cinayetinde köyün imamı ile Narin'in diğer amcasının eşi de gözaltına alındı. Böylece gözaltı sayısı 26'ya yükseldi.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni bulunduktan sonra 24 kişi gözaltına alınmıştı.

Halk TV'de yayınlanan Kayda Geçsin programına bağlanan Halk TV muhabiri Ferit Demir, Narin cinayeti soruşturmasının seyrini değiştirecek yeni gözaltıları açıkladı.

Demir, yeni gözaltılara ilişkin şunları söyledi:

"Soruşturmanın seyrini değiştirecek yeni bir gelişme yaşandı. Köy imamı R.K, ve Narin'in büyük amcası H.G.'ın ikinci eşi 40 yaşındaki bir kadın akşam saatlerinde jandarma tarafından gözaltına alındı.

Özelikle H.G.ın ikinci eşinin çok şey bildiği iddiası var, bu bilgilerde kuvvetle muhtemelen, itirafçının verdiği bilgiler doğrultusunda yapılan bir operasyon ve şu anda köy imamı ve H.G.'ın ikinci eşi gözaltına alınarak sorgu altına alındı. Bu iki ismin önemli bilgiler bildiği söyleniyor. İmamın neden gözaltına alındığı açıklanmadı ama kadının cinayetin aydınlatılmasında önemli bilgiler bildiği söyleniyor.

Amcanın evi camiye yakın bir yerde ancak akrabalar birbirlerine karşı çok yakın ilişkilerle bağlılar ve sürekli birbirlerine gidip geldikleri biliniyor. Gözaltına alınan amcanın ikinci eşi 40 yaşında.

Bu olayın giderek hem karmaşık bir durum aldığı hem de artık çözülme noktasına geldiği belirtiliyor.“

 

HalkTV