Müzikholde intihar, cinayet çıktı !

Müzikholde intihar, cinayet çıktı !

İzmir'de bir birahanede intihar ettiği düşünülen kadının, müşteri tartışması nedeniyle cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

İzmir'in Çiğli İlçesi'ndeki bir birahanede bıçakla karnından yaralanıp kaldırıldığı hastanede ölen ve ilk etapta intihar ettiği düşünülen 30 yaşındaki Rahime Çiçek'in, müşteri tartışması nedeniyle cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Polisin titiz çalışmasıyla yakalanan kadın çalışan 32 yaşındaki Ş.S., işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Olay, Çiğli İlçesi Harmandalı Mahallesi'ndeki bir müzikholde geçen 3 Kasım'da meydana geldi. Müzikhol çalışanı Rahime Ç.'nin yarı baygın olduğunu gören arkadaşları, iddiaya göre daha önce de birçok kez intihar girişiminde bulunan Ramihe Ç.'yi minibüsle evine bırakmak istedi. Ancak Rahime Ç.'nin kendine gelmemesi üzerine arkadaşları Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada yapılan incelemede, Rahime Ç.'nin karnından bıçaklandığı ortaya çıktı. İfade veremeyecek durumda olan talihsiz kadın müdahalelere rağmen bir gün sonra yeşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, müzikhol çalışanları ve olay gecesi mekana gidenlerin tek tek ifadelerine başvurdu.

İNTİHAR ETTİĞİ DÜŞÜNÜLDÜ

Daha önce sık sık, yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle intihar girişiminde bulunması nedeniyle, Rahime Ç.'nin ilk etapta bıçakla kendine zarar verip, canına kıymış olabileceği düşüldü. Ancak adeta iğneyle kuyu kazan deneyimli polisler, çalışanlardan bazılarının ifadelerinde çelişki olduğunu tespit etti. Hareketlerinden de şüphelenilen müzikhol çalışanlarından S.Y., N.T. ve Ş.S. gözaltına alındı.

KATİL ZANLISI MOTOSİKLETLE AYRILMIŞ

Olayın ardından şüphelilerden Ş.S.'nin motosikletle müzikholden ayrıldığı, diğer iki kadının ise hastaneye gittiği belirlendi. Müzikholün güvenlik kamerası kayıtlarını da mercek altına alan polis, sorgu sırasında cinayeti aydınlattı. Suçunu itiraf eden Ş.S.'nin, müzikholün soyunma odasında, müşteri tartışması nedeniyle Ramihe Ç.'nin kendisine hakaret ettiğini bunun üzerine alkolün de etkisiyle öfkelenip, yanındaki çakıyı kendini korumak amacıyla savurduğunu söylediği ileri sürüldü.

TARTIŞMA GÜVENLİK KAMERASINDA

Soyunma odasında yaşanan tartışmanın odadan dışarıya taştığı ve mekanın içindeki güvenlik kamerasına yansıdığı, ayrıca Ş.S.'nin motosikletle ayrılırkenki görüntülerinin de güvenlik kamerasına yansıdığı belirlendi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen üç şüpheliden S.Y. ile N.T. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken Ş.S. tutuklandı.
 

text-ad
''İletişim Başkanı Fahrettin Altun görevden alındı'' ''İletişim Başkanı Fahrettin Altun görevden alındı'' Türkiye'de bir garip akım... Vatandaş yılan derisi kuyruğuna girdi! Türkiye'de bir garip akım... Vatandaş yılan derisi kuyruğuna girdi! Taraftar ''oh be'' diyecek! Passolig zorunluluğu bitti! Maçlara girişlerde yeni dönem başlıyor Taraftar ''oh be'' diyecek! Passolig zorunluluğu bitti! Maçlara girişlerde yeni dönem başlıyor Orman kampında sapık doktor alarmı: Bir kadının görüntülerini çekerken yakalandı! Orman kampında sapık doktor alarmı: Bir kadının görüntülerini çekerken yakalandı! Gelecek Partisi de ''Allah affetsin, kandırıldık'' dedi Gelecek Partisi de ''Allah affetsin, kandırıldık'' dedi Ahmet Çakar ile Ertem Şener Müge Anlı ile Güven Bana'yı Beyaz Futbol'a çevirdi! Ahmet Çakar ile Ertem Şener Müge Anlı ile Güven Bana'yı Beyaz Futbol'a çevirdi! Eski Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in vakfına kayyum atandı Eski Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in vakfına kayyum atandı PKK'nın silah bırakacağı yer ve tarih belli oldu PKK'nın silah bırakacağı yer ve tarih belli oldu 4 yıllık zorunlu lise eğitimi 2 yıla mı düşüyor? Bakan Tekin'den ilk açıklama 4 yıllık zorunlu lise eğitimi 2 yıla mı düşüyor? Bakan Tekin'den ilk açıklama Kızıldeniz'de saldırıya uğrayan dev gemi böyle battı! Kızıldeniz'de saldırıya uğrayan dev gemi böyle battı!
Mahkeme kararını önceden duyuran yandaş medyadan saç baş yolduran savunma! Mahkeme kararını önceden duyuran yandaş medyadan saç baş yolduran savunma! 18 bin doları 2,5 milyar dolar oldu! Gizemli yatırımcı 14 yıl sonra ortaya çıktı 18 bin doları 2,5 milyar dolar oldu! Gizemli yatırımcı 14 yıl sonra ortaya çıktı 3 ilçeye su sağlayan barajda 50-60 günlük su kaldı 3 ilçeye su sağlayan barajda 50-60 günlük su kaldı Meteoroloji uzmanı müjdeyi verdi: Yağmur geliyor! Meteoroloji uzmanı müjdeyi verdi: Yağmur geliyor! CHP'li belediye başkanlarının yargılanması TRT'de mi olacak ? Erdoğan da yeşil ışığı yaktı! CHP'li belediye başkanlarının yargılanması TRT'de mi olacak ? Erdoğan da yeşil ışığı yaktı! AK Partili Tayyar'dan çok konuşulacak PKK/YPG iddiası AK Partili Tayyar'dan çok konuşulacak PKK/YPG iddiası Mansur Yavaş'tan tarihi rest: ''Eğer amaç buysa görevi bırakmaya razıyım'' Mansur Yavaş'tan tarihi rest: ''Eğer amaç buysa görevi bırakmaya razıyım'' 50 milyar TL'lik vurgun yapan ''DAĞ'' yerle bir edildi! 50 milyar TL'lik vurgun yapan ''DAĞ'' yerle bir edildi! Türkiye'nin mavi vatandaki gururu heybetiyle dikkat çekti Türkiye'nin mavi vatandaki gururu heybetiyle dikkat çekti Yangın çıkan cami kül oldu, Kur'an-ı Kerimler ise zarar görmedi Yangın çıkan cami kül oldu, Kur'an-ı Kerimler ise zarar görmedi