Müge Anlı'daki kıyma makineli cinayette mide bulandıran iddia

Müge Anlı'daki kıyma makineli cinayette mide bulandıran iddia
Güncelleme:

ATV'nin gündüz kuşağı programı Müge anlı ile Tatlı Sert'te Türkiye'nin kanını donduran "kıyma makineli cinayet" ile ilgili bugün ortaya atılan bir iddia daha büyük bir şok etkisi yarattı.

ATV ekranlarında gündüz kuşağında yayınlanmasına rağmen hergün yeni bir kayıp vakasının, cinayetin ve vahşetin işlendiiği Müge Anlı'nın programında tüm Türkiye'yi derinden sarsan cinayetin ayrıntıları ortaya çıktıkça hem izleyici hem de Müge Anlı şok üstüne şok yaşadı.

Hatırlanacağı gibi eşinin kayıp olduğunu ve bulunması için Müge Anlı'nın programına çıkan M.'nin katıldığı yayında kayıp eşi G. programa katılarak M.'den şiddet gördüğünü ve istismara uğradığını dile getirmişti.

Ancak G. ile M. arasında yaşananların perde arkasından kan donduran iddialar çıktı.

G.'nin akrabası A., G.'nin para karşılığında erkeklerle birlikte olduğunu öne sürmüş, bir kişinin de öldürülerek, cansız bedenini kıyma makinesinden çekerek lavabo giderinden akıttıklarını iddia etmişti.

A. korkunç bir şekilde öldürülen kişinin G.'nin başkalarından yaptığı ve ilk kocasının üstüne yazdırdığı çocuklarından birinin babası olduğunu düşündüğünü de söylemişti.

A. yaptığı açıklamada,

"D. Amcam bu adamdan korktuğu için adını T. olarak değiştirdi. Adamdan kurtulamayınca adamı eve konuşmak için çağırdılar ve evde öldürüp kıyma makinesinde çektiler. C. babaannem sürekli o adam ne pis kokmuştu diye anlatırdı." dedi.

ATV'nin gündüz kuşağı programı Müge anlı ile Tatlı Sert'te Türkiye'nin kanını donduran

Ancak programdaki mide bulandıran ayrıntılar bununla da sınırlı kalmadı.

Bugün G. annesi ile birlikte Müge Anlı'nın programına katılırken, canlı yayına telefonla bağlanan bir kişi G.'nin annesinin korkunç cinayette kullanılan kıyma makinesinde et çekip, salça yapıp başka insanlara sattığını öne sürdü.