Malatya'da 4 ilimizi sallayan deprem

Malatya'da 4 ilimizi sallayan deprem
Güncelleme:

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Deprem Şanlıurfa, Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta da hissedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

Saat 00:41'de meydana gelen depremin derinliği ise 7.69 km olarak açıklandı.

Geçen yıl 6 Şubat'ta Kahramanmaraş ve Hatay merkezli meydana gelen, 11 ilimizi yerle bir edip, 55 bine yakın canımızı yitirmemize yol açan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgedeki yeni depremler ve artçı sarsıntılar devam ediyor. 

AFAD'DAN SON DEPREMLER

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın Türkiye'deki son depremleri listelediği siteye de aşağından ulaşabilirsiniz.

AFAD son depremler listesi için tıklayınız...

KANDİLLİ DEPREM LİSTESİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Kandilli Rasathanesi'nin son depremler listesi için tıklayınız...

 

text-ad
Nefes aldırmayan sıcaklar Türkiye'yi esir aldı: Rekor kapıda! Nefes aldırmayan sıcaklar Türkiye'yi esir aldı: Rekor kapıda! Özel Harekat Polisleri Suriye'ye uğurlandı! Özel Harekat Polisleri Suriye'ye uğurlandı! Emeklilere zam farkı ödemesi için tarih belli oldu Emeklilere zam farkı ödemesi için tarih belli oldu Ali Koç'tan sürpriz istifa kararı! Ali Koç'tan sürpriz istifa kararı! Furkan Vakfı'nın binası mühürlendi; ortalık karıştı! Furkan Vakfı'nın binası mühürlendi; ortalık karıştı! Fatih Altaylı'dan Bahçeli'nin yeni Kürt ve Alevi Cumhurbaşkanı Yardımcısı açılımına çok sert tepki Fatih Altaylı'dan Bahçeli'nin yeni Kürt ve Alevi Cumhurbaşkanı Yardımcısı açılımına çok sert tepki Bitmek bilmeyen ağrılarının nedenini öğrenince o da doktorlar da büyük şok yaşadı! Bitmek bilmeyen ağrılarının nedenini öğrenince o da doktorlar da büyük şok yaşadı! Kim Milyoner Olmak İster'in ünlü sunucusu Oktay Kaynarca çileden çıktı Kim Milyoner Olmak İster'in ünlü sunucusu Oktay Kaynarca çileden çıktı 42 yıllık özel hastane iflasın eşiğinde 42 yıllık özel hastane iflasın eşiğinde Bahçeli, Terörsüz Türkiye açılımı için türkü besteletti! Bahçeli, Terörsüz Türkiye açılımı için türkü besteletti!
Yaşlı kadının cansız bedeni 16 yaş küçük sevgilisinin yanında streç filme sarılı halde bulundu Yaşlı kadının cansız bedeni 16 yaş küçük sevgilisinin yanında streç filme sarılı halde bulundu Konserde sahneye atılan şeyi görünce, ''çıkışta seninle görüşelim'' diyerek yanıt verdi Konserde sahneye atılan şeyi görünce, ''çıkışta seninle görüşelim'' diyerek yanıt verdi PKK'lı teröristlere af için tarih verildi: 40 gün sonra olacaklara inanamayacaksınız! PKK'lı teröristlere af için tarih verildi: 40 gün sonra olacaklara inanamayacaksınız! Güldür Güldür ekibinin sevilen yüzü 3 yıl sonra ekibe veda etti Güldür Güldür ekibinin sevilen yüzü 3 yıl sonra ekibe veda etti Araç sahibi milyonlarca emekliye büyük müjde: Bu hizmetler bedava olacak Araç sahibi milyonlarca emekliye büyük müjde: Bu hizmetler bedava olacak Bursa'da otomotiv fabrikasında büyük yangın Bursa'da otomotiv fabrikasında büyük yangın En yaygın 2'nci kanser türü için en riskli kan grubu belli oldu En yaygın 2'nci kanser türü için en riskli kan grubu belli oldu Türkiye'de satılan bir ürün için daha toplatma kararı verildi: Toplam ürün sayısı 10'a yükseldi Türkiye'de satılan bir ürün için daha toplatma kararı verildi: Toplam ürün sayısı 10'a yükseldi Bir ayda 1.5 milyon TL'lik fark! ÖTV düzenlemesi otomobil piyasasını altüst etti Bir ayda 1.5 milyon TL'lik fark! ÖTV düzenlemesi otomobil piyasasını altüst etti Fatih Altaylı ''iktidara yakın iş insanlarının avukatı söyledi'' deyip tahliyeler için tarih verdi! Fatih Altaylı ''iktidara yakın iş insanlarının avukatı söyledi'' deyip tahliyeler için tarih verdi!