Kredi kartı aidatınızı bankadan geri almak için tıklayın

Kredi kartı aidatınızı bankadan geri almak için tıklayın
Güncelleme:

Eğer bu haberin başlığı size "ne güzel hemen tıklayayım da kredi kartım için ödediğim ücreti geri alayım" dedirttiyse büyük bir tehlike altındasınız... Özellikle sosyal medya üzerinden kurban avına başlayan dolandırıcılar kredi kartı sahiplerini işte bu bizim attığımız başlıkla aynı ifadelerle kandırıyor....

Türkiye'de sadece bir kaç banka harici diğer tüm bankalara ait kredi kartı sahiplerinin en büyük derdi olan "kredi kartı aidatları" dolandırıcıların yeni tuzağı oldu.

Özellikle sosyal medyada verdikleri reklam ve ilanlarla kurban avı sürdüren dolandırıcılar artık yüzsüzlüğü başka bir evreye taşıdı ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’nin de adını kullanmaya başaldı.

Söz konusu paylaşımlarla ilgili Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden açıklama geldi. Açıklamada söz konusu paylaşımların dolandırıcıların oyunu olduğunun altı çizildi. Açıklamada “Kamu kurum ve kuruluşlarının ad ve logoları kullanılarak yürütülmeye çalışılan dolandırıcılık faaliyetlerine dikkat ediniz” ifadeleri yer aldı.