Komşularına kızıp apartmanda ''sex shop'' açtı

Komşularına kızıp apartmanda ''sex shop'' açtı
Güncelleme:

Aydın'da bir kişi apartmanın giriş katındaki dükkanını kiralamak isterken apartman sakinlerinin engellemesine kızarak giriş kattaki dükkanına "sex shop" açtı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaşayan ve 20 yıldır esnaflık yapan Mehmet U., Atatürk Bulvarı’ndaki dükkanını kurumsal firmalara kiralamak istedi ancak apartmandaki bazı komşularının itirazlarıyla karşılaştı.

Nazilli Havadis'ten Günay Pabuşçu'nun haberine göre Mehmet U. daha sonra dükkanının etrafını 150 bin lira verip tenteyle kaplattı ancak komşuları bunu da mahkemeye verdi. Mehmet U. yaşananları “Daha sonra beni mahkemeye verdiler. Mahkeme de çatıyı sökmeme karar verdi. Kendi ellerimle demirleri söktüm, maddi kayıptan yana yüz yüze baktığımızın insanların davranışına içerledim.” sözleriyle sitem etti.

Komşularını epey şaşırtacak hamle yapan Mehmet U., bir "sex shop' açtı. Mehmet U. yaptığı açıklamada "İsabeyli'de böyle bir ihtiyaç olduğunu düşündüm " dedi.

Tepkilerin yanı sıra çoğu kişinin iyi karşıladığını söyleyen Mehmet U., "Çoğu kişiden 'Gelip alışvereceğiz' yönünde talepler var. Şu an gelenler de var. Çalışmak isteyen de çok. Müşteri olarak da talep çok fazla" dedi ve yaptığı işten memnun olduğunu ekledi.