Komiserden kadın avukata dayak

Komiserden kadın avukata dayak
Güncelleme:

İstanbul Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir komiser, bir şüphelinin ifadesine katılmak isteyen kadın avukatı, önce copla dövdü ardından silah doğrulttu.

Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği’ne gelen bir kadın avukat, gözaltına alınan bir şüphelinin ifadesine katılmak istedi. Kadın avukat ifadeye katılamadan iddiasına göre, amirin şiddetiyle karşılaştı. Sigara içmek için avluya çıkan avukat, bir banka oturdu. Bu sırada çaprazındaki bankta oturan polis merkezinden sorumlu komiserle, karşılıklı sohbet etmeye başladılar. Ardından da avukatın iddiasına göre bir anda konu karakolda dayağa geldi. Avukata, “Burada çok avukat dövdük, sizi de dövelim mi” diyen komiser, sonrasında da emrindeki polislerden sopa getirmelerini istedi.

'SİLAHLA ATEŞ ETTİ'

Kanal D’den Emrullah Erdinç’in haberine göre; birkaç dakika sonra bir polis tarafından iki sopa getirildi. Kanal D’deki görüntülere göre, komiser ikisini alarak kontrol etti. Daha sonra sopanın birini polise geri veren komiser, diğeri ile de polis merkezinin içinde kadın avukatın eline vurmaya başladı. Bununla da yetinmeyen komiser, bu kez de polislere içeriden silah getirmelerini söyledi. Hemen getirilen tabancayı alan komiser, silahın namlusunu kontrol etti. Hazneye mermiyi veren komiser, ateş etti. O anlarda kamera görüntüsüne yansıyan bir polisin, silahın sesinden kulaklarını tıkadığı görüldü.

AÇIĞA ALINDILAR

X

Komiserin içeri girmesiyle, silah, avludaki klimanın üstünde kaldı. Bu sırada karakolun bir temizlik görevlisi silahı alarak, namlunun ucunu yine avukata çevirdi. Kadın avukat ise korkudan içeriye kaçtı. Ardından da bir polis memuru temizlik görevlisinden silahı alarak ortalıktan kaldırdı. Saatler sonra müvekkilinin ifadesine katılan avukat, daha sonra polis merkezinden ayrıldı. Savcılığa giden avukat, yaşadıklarını savcıya anlatarak Bayrampaya Asayiş Büro Amiri’nden ve yardımcılarından şikâyetçi oldu. Başlatılan soruşturma kapsamında sorumlu komiser dahil 4 kişi açığa alındı.

Komiserden kadın avukata dayak - Resim : 1

 

text-ad
Bankada parası olanlara kötü haber! Hem mevduatta hem de fonlarda stopaj oranları arttırıldı! Bankada parası olanlara kötü haber! Hem mevduatta hem de fonlarda stopaj oranları arttırıldı! Eski Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in vakfına kayyum atandı Eski Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in vakfına kayyum atandı Kızıldeniz'de saldırıya uğrayan dev gemi böyle battı! Kızıldeniz'de saldırıya uğrayan dev gemi böyle battı! 50 milyar TL'lik vurgun yapan ''DAĞ'' yerle bir edildi! 50 milyar TL'lik vurgun yapan ''DAĞ'' yerle bir edildi! Orman kampında sapık doktor alarmı: Bir kadının görüntülerini çekerken yakalandı! Orman kampında sapık doktor alarmı: Bir kadının görüntülerini çekerken yakalandı! FIFA Kulüpler Dünya Kupası’nda ilk finalist belli oldu FIFA Kulüpler Dünya Kupası’nda ilk finalist belli oldu AK Parti ve MHP'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TBMM'ye sunulan teklifine ret! AK Parti ve MHP'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TBMM'ye sunulan teklifine ret! Türkiye'nin mavi vatandaki gururu heybetiyle dikkat çekti Türkiye'nin mavi vatandaki gururu heybetiyle dikkat çekti Türk Lirası'na en yüksek faizi veren banka değişti: Yüzde 53 faiz veren de var! Türk Lirası'na en yüksek faizi veren banka değişti: Yüzde 53 faiz veren de var! Yangın çıkan cami kül oldu, Kur'an-ı Kerimler ise zarar görmedi Yangın çıkan cami kül oldu, Kur'an-ı Kerimler ise zarar görmedi
Zam'aydın Türkiyem... Akaryakıtta bir dev zam daha pompaya yansıdı! Zam'aydın Türkiyem... Akaryakıtta bir dev zam daha pompaya yansıdı! 18 bin doları 2,5 milyar dolar oldu! Gizemli yatırımcı 14 yıl sonra ortaya çıktı 18 bin doları 2,5 milyar dolar oldu! Gizemli yatırımcı 14 yıl sonra ortaya çıktı Galatasaray'ın Osimhen için yaptığı teklif ortaya çıktı: Dudak uçuklatan rakam! Galatasaray'ın Osimhen için yaptığı teklif ortaya çıktı: Dudak uçuklatan rakam! CHP'li belediye başkanlarının yargılanması TRT'de mi olacak ? Erdoğan da yeşil ışığı yaktı! CHP'li belediye başkanlarının yargılanması TRT'de mi olacak ? Erdoğan da yeşil ışığı yaktı! Mansur Yavaş'tan tarihi rest: ''Eğer amaç buysa görevi bırakmaya razıyım'' Mansur Yavaş'tan tarihi rest: ''Eğer amaç buysa görevi bırakmaya razıyım'' ''İletişim Başkanı Fahrettin Altun görevden alındı'' ''İletişim Başkanı Fahrettin Altun görevden alındı'' PKK'nın silah bırakacağı yer ve tarih belli oldu PKK'nın silah bırakacağı yer ve tarih belli oldu Mahkeme kararını önceden duyuran yandaş medyadan saç baş yolduran savunma! Mahkeme kararını önceden duyuran yandaş medyadan saç baş yolduran savunma! Türkiye'de bir garip akım... Vatandaş yılan derisi kuyruğuna girdi! Türkiye'de bir garip akım... Vatandaş yılan derisi kuyruğuna girdi! Meteoroloji uzmanı müjdeyi verdi: Yağmur geliyor! Meteoroloji uzmanı müjdeyi verdi: Yağmur geliyor!