İstanbul'da yasak aşk cinayetle bitti: Eski sevgilisini yeni sevgilisine öldürttü

Güncelleme:

İstanbul'da bir kadın evine çağırdığı eski sevgilisini yeni sevgilisine öldürttü. Korkunç cinayetin ardından öldürülen kişinin evli ve 2 çocuk babası olduğu, sevgilisini de daireye kendisinin yerleştirdiği ortaya çıktı.

İstanbul Kağıthane'de bir adam, kendisini evine çağıran eski sevgilisinin yeni sevgilisi tarafından öldürüldü. Bina girişinde önce silahlı saldırıya uğrayan ancak tabancanın tutukluk yapması sonucu içeriye kaçan adam, bu kez de meyve bıçağıyla defalarca bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan adam hayatını kaybederken, polis 2'si kadın 4 şüpheliyi gözaltına aldı.

Olay, dün saat 00.20 sıralarında Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sevgili olan S.K. (50) ile Z.B. bir süre önce ayrıldı. Bu süreçte Z.B., F.Ö. ile sevgili oldu. Ancak eski sevgilisinin peşini bırakmayan S.K., olay günü Z.B.'yi arayarak görüşmek istediğini söyledi.

Eve çağırdılar, pusu kurup saldırdılar

Bunun üzerine durumu sevgilisi F.Ö.'ye aktaran kadın, plan yaparak eski sevgilisi S.K.'yi evine çağırdı. Evde bulunan Z.B., F.Ö., Seher Ö. ve E.K. (41) S.K.'yı beklemeye başladı. Bir süre sonra S.K., arkadaşı H.B. ile binanın önüne geldi. O esnada sokaktan koşarak gelen E.K., S.K.'ye tabanca ile ateş açmak istedi ancak silah tutukluluk yaptı.

Yeni sevgili eski sevgiliyi öldürdü

Can havliyle binaya giren S.K., burada kendisini karşılayan eski sevgilisi Z.B., onun sevgilisi F.Ö. ve Seher Ö.'nün saldırısına uğradı. Neye uğradığını şaşıran S.K., F.Ö. tarafından meyve bıçağıyla vücudunun 4 yerinden bıçaklandı. Ağır yaralanan adam, birlikte geldiği arkadaşı H.B. tarafından özel bir araçla Şişli'deki Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine götürüldü. Hemen ameliyata alınan S.K. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Bıçağı klozete atıp yıkayıp çekmeceye koydu

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede inceleme yaptı. Z.B.'nin evine gelen polis, kapı açıldığında F.Ö.'nün üstünü ve yerleri kanlar içerisinde buldu. Bunun üzerine içerideki 4 şahıs gözaltına alındı. Evdeki Seher Ö.'nün ifadesine başvuran polis, olayda kullanılan bıçağı önce klozete attığını ardından yıkayarak mutfaktaki çekmeceye koyduğunu söyledi. Binada yapılan incelemede ise dairenin su sayacının kutusu içerisinde ruhsatsız tabanca ve fişekler ele geçirildi.

Katil zanlısı tutuklandı

Çalışmaların ardından gözaltına alınan F.Ö., Z.B., E.K. ve Seher Ö. emniyete götürüldü. Emniyette ifadesi alınan şahıslardan F.Ö., S.K.'yi kendisinin bıçakladığını itiraf etti. E.K. ise silahla ateş açtığını ancak tutukluk yaptığını söyledi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan F.Ö., çıkartıldığı mahkemece "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 3 şahıs ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Öte yandan, E.K.'nin 11 adet, F.Ö.'nün ise 2 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Evli olduğu için terk eden sevgilisinin evini basmış

Yaşanan olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre Kapalı Çarşı'da 30 senedir dövizcilik yapan S.K.'nın evli ve 2 çocuk babası olduğu, eski sevgilisi Z.B.'yi olayın yaşandığı daireye geçtiğimiz sene kendisinin yerleştirdiği öğrenildi.

Evli olduğu için Z.B.'nin kıskançlık krizine girip, eşinden boşanmadığı için S.K.'dan ayrıldığı ortaya çıktı. Akşam saatlerinde S.K.'nın, Z.B.'nin sevgilisi olduğunu öğrendiği bunun üzerine kadını arayıp bağırdıktan sonra arkadaşıyla geldiği ve olayın yaşandığı bilgisine ulaşıldı.

 

İHA