Hız kadranı 220'ye takılı kaldı

Hız kadranı 220'ye takılı kaldı
Güncelleme:

Sivas’ın Gürün ilçesinde otomobilin uçurumdan yuvarlanması sonucu aynı aileden 1 kişi öldü, 3'ü çocuk 4 kişi ağır yaralandı.

Kaza, bugün sabah saatlerinde Sivas’ın Gürün ilçesi Kayseri-Malatya karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Malatya istikametine gitmekte olan A.Y (39) yönetimindeki otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandı. 200 metre takla atarak duran araç hurdaya döndü. Kazayı yoldan geçmekte olan diğer araç sürücüleri fark ederek ihbarda bulundu.

Hız kadranı 220'ye takılı kaldı - Resim : 1

Araçta bulunan A.Y.(39), N.Y.(30), B.Y.(12), H.Y.(10), Y,Y.(6) ağır yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Gürün Devlet Hastanesine kaldırıldı. N.Y.(30) burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili inceleme başlattı.

Hız kadranı 220'ye takılı kaldı - Resim : 2

İHA

Önce çağrı cihazları patlatıldı, şimdi de telsizler: Cebimizdeki telefonlarda risk var mı ? Önce çağrı cihazları patlatıldı, şimdi de telsizler: Cebimizdeki telefonlarda risk var mı ? Bankalar TCMB'den hızlı davrandı: Mevduat faizlerinde dikkat çeken değişim Bankalar TCMB'den hızlı davrandı: Mevduat faizlerinde dikkat çeken değişim AK Partili Ensarioğlu ile Narin'in amcası yan yana AK Partili Ensarioğlu ile Narin'in amcası yan yana Bilim insanlarından ezber bozan araştırma: Yeni kan grubu keşfedildi Bilim insanlarından ezber bozan araştırma: Yeni kan grubu keşfedildi Türkiye'nin yaz tatili cenneti, ''en iyi plaj tatili'' listesine Türkiye'den girebilen tek yer oldu Türkiye'nin yaz tatili cenneti, ''en iyi plaj tatili'' listesine Türkiye'den girebilen tek yer oldu Evini satacaklar ve kiralayacaklar için işte 5 maddeyle yeni sistem Evini satacaklar ve kiralayacaklar için işte 5 maddeyle yeni sistem 6 ve 9 yaşlarındaki 2 kız çocuğuna cinsel istismar 6 ve 9 yaşlarındaki 2 kız çocuğuna cinsel istismar Türk mucit Süper Kanlı Ay tutulmasını el yapımı teleskopla böyle görüntüledi Türk mucit Süper Kanlı Ay tutulmasını el yapımı teleskopla böyle görüntüledi Emeklilerin banka hesaplarına inceleme iddiası ortalığı karıştırdı Emeklilerin banka hesaplarına inceleme iddiası ortalığı karıştırdı Ortaokulda akran şiddeti: Önce saçlarını yaktı, ardından da bıçakla saldırdı Ortaokulda akran şiddeti: Önce saçlarını yaktı, ardından da bıçakla saldırdı
Bu sefer kayınpeder dehşeti: Boşanma aşamasındaki damadını vurmak isterken, kızını öldürdü Bu sefer kayınpeder dehşeti: Boşanma aşamasındaki damadını vurmak isterken, kızını öldürdü Meteoroloji'den çok sayıda ilimiz için sağanak yağış uyarısı Meteoroloji'den çok sayıda ilimiz için sağanak yağış uyarısı Ankara'yı hareketlendiren iddia: ''Erdoğan 2 Bakan'ı görevden alacak'' Ankara'yı hareketlendiren iddia: ''Erdoğan 2 Bakan'ı görevden alacak'' KKTC'de asgari ücrete 3. zam: Türkiye'yi katladı KKTC'de asgari ücrete 3. zam: Türkiye'yi katladı Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'dan balayı tatili yerine sürpriz paylaşım Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'dan balayı tatili yerine sürpriz paylaşım Çalışma hayatında 3 değişiklik birden: 12 bin TL'ye yükselecek Çalışma hayatında 3 değişiklik birden: 12 bin TL'ye yükselecek SGK'ya emeklilik başvurusu yağmuru SGK'ya emeklilik başvurusu yağmuru Enkaz kentte yer altından tarih fışkırdı Enkaz kentte yer altından tarih fışkırdı Yüzsüz hırsız kamerada: Tek tek seçip, beğenerek çaldı Yüzsüz hırsız kamerada: Tek tek seçip, beğenerek çaldı Hülya Avşar'dan olay itiraf: ''Biriyle beraberken bile birini beğendiğim oldu'' Hülya Avşar'dan olay itiraf: ''Biriyle beraberken bile birini beğendiğim oldu''