Firar eden ülkü ocakları başkanını, eczacı yakalattı

Firar eden ülkü ocakları başkanını, eczacı yakalattı
Güncelleme:

Tekirdağ'da Kapaklı İlçesi Ülkü Ocakları Başkanı ve bir arkadaşı, yaralı olarak gittikleri eczacının ihbarı sayesinde yakalandı.

Tekirdağ’ın Kapaklı İlçesi Ülkü Ocakları Başkanı U.B., bir arkadaşıyla birlikte yaralı olarak gittikleri eczacının şüphelenip ilaç vermemesi ve polise ihbar etmesiyle gözaltına alındı. U.B. ve yanındaki arkadaşı M.C.'nin Denizli’de bir çatışmada vurularak yaralandıkları ve hastaneden firar ettikleri ortaya çıktı.

Soruşturma dosyasına göre Tekirdağ’ın Kalpaklı ilçesinde yaşayan U.B. ve galerici arkadaşı M.C. 3 Kasım’da Denizli’nin Çivril ilçesinde bir şahıstan 40 bin liraya araba almak için gittiler. Ancak arabayı alacakları kişi yanındaki iki arkadaşıyla birlikte U.B. ve M.C.'den 40 bin lirayı alarak kaçmaya çalıştılar. Bunun üzerine iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. U.B. ve M.C. vuruldu.

HASTANEDEN FİRAR ETMİŞLER

Milliyet'ten Musa Kesler'in haberine göre, Jandarma tarafından hastaneye kaldırılan U.B. ve M.C. hastaneden firar etti. Yaralı olarak Tekirdağ’ın Kalpaklı ilçesine geldiler. Burada bir eczaneye giden şahıslar yaraları için ilaç almak istedi. Ancak eczacı durumdan şüphelendi ve ilaç vermek istemedi. Bunun üzerine eczacıyı tehdit ettiler. U.B. ve M.C. eczacının şikayeti üzerine gözaltına alındı.

Milliyet