Eşinin hayatını kabusa çevirdi !

Eşinin hayatını kabusa çevirdi !
Güncelleme:

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, eşine boşanma davası açan kadın, koruma kararı aldırmasına rağmen yine şiddetten kurtulamadı.

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, boşanma davası açıp, evi terketmesine rağmen her defasında kendisini bulup şiddet uyguladığı iddiasıyla koruma tedbiri kararı aldırdığı, uyuşturucu madde bağımlısı olduğunu ileri sürdüğü eşi Salih A.'nın (33) kendisini ölümle tehdit ettiğini ileri süren Kezban Çelik A. (31), "Can güvenliğim yok" diyerek yetkililerden yardım istedi. Genç kadının şikayeti üzerine gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen ve ifadesinin ardından serbest bırakılan Salih A.'nın ise suçlamaları kabul etmediği belirtildi.

İncirliova'da yaşayan 2 çocuk annesi Kezban Çelik A., 2017 yılı Ocak ayında ilk eşinden boşandı. Genç kadın, 7 ay sonra hırsızlık başta olmak üzere çok sayıda suçtan sabıkalı olan Salih A. ile tanışıp, ikinci evliliğini yaptı. Evlenmelerinden bir ay sonra eşi Salih A.'nın kıskançlık ve çeşitli bahaneler öne sürerek kendisini dövdüğünü ileri süren Kezban Çelik A., sığınma evine gitti. Bir gece sığınma evinde kalan Kezban Çelik A., eşi belki düzelir diye evine döndü, ancak yine şiddete maruz kaldı. Şiddetinin artarak devam etmesi üzerine Kezban Çelik A., uyuşturucu kullandığını öğrendiği eşine geçen mayıs ayında Aydın Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açtı. Bir kuruyemiş fabrikasında işçi olarak çalışan Kezban Çelik A., ardından 7 ve 12 yaşındaki iki çocuğunu da yanına alarak evden ayrıldı. Ev kiralayan Kezban Çelik A., annesini de kendisi işte iken çocuklarına bakması için yanına aldı. Salih A., boşanma davaları olmasına rağmen peşini bırakmadığı genç kadının yeni evini bulup, iddiaya göre burada da dövmeyi sürdürdü. Bunun üzerine Kezban Çelik A., can güvenliği olmadığı gerekçesiyle çeşitli tarihlerde 4 kez polise şikayetçi olup, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

YAKLAŞMAMA KARARI ALDIRDI
Bunun üzerine Salih A. hakkında, geçen 27 Ağustos'ta boşanma davaları süren eşine yaklaşmama kararı verildi. Ancak, bu karara rağmen eşine şiddet uygulamayı sürdürdü. Son olarak geçen 30 Eylül'de Kezban Çelik A., eşi tarafından öldüresiye dövüldü. Sol gözü ve kolu başta olmak üzere vücudunun çeşitli yerlerinde gelen yumruk, tekme ve sopa darbeleri ile yaralanan genç kadın, baygın halde hastaneye kaldırıldı. Tedavisi yapılıp, 20 gün iş göremez raporu verilen Kezban Çelik A.'nın şikayetçi olması üzerine, Salih A. gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Salih A., savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

ÇOCUKLAR DA KORKUYOR 
Can güvenliği olmadığını belirten Kezban Çelik A., "Eşimden şiddet görüyordum. Bir gün evde kapıyı üzerime kilitledi. Kendisi işe gitmek için evden çıktığında, kaçıp canınımı kurtardım. Uykuda sayıkladığım için bile beni dövdüğü oluyordu. Daha sonra kaç ev değiştirdiysem peşimi bırakmadı. Bulup, şiddetini sürdürdü. Defalarca kez şikayetçi oldum. Ancak, her defasında gerek polisten gerekse adliyede serbest bırakıldı. Uyuşturucu madde bağımlısı, sabıkalı bir kişi nasıl oluyor da koruma tedbiri kararı olmasına rağmen serbest kalabiliyor? Çocuklarımın ve ailemin can güvenliği yok. Sürekli korku içerisindeyiz. Sokağa her çıktığımda sürekli ensemde arkamda birisi varmış gibi hissediyor, uyurken sürekli kabuslar görüyorum. Eve tırmanıyormuş gibi korkular yaşıyorum. Çocuklarım da okula gidip gelmekte sürekli sıkıntı yaşıyorlar. Çocuklar üvey babaları olmasa bile sokakta gördükleri insanları o zannederek korkuyorlar. Elimden geldiği kadar çocuklarımı korumaya çalışıyorum ama bu yeterli olmuyor. Devletin çocuklarıma ve bana yardım elini uzatmasını istiyorum" dedi.

TEHDİT MESAJLARINI SAVCILIĞA VERDİ
Eşini tehdit mesajları nedeniyle psikolojisinin bozulduğunu da belirten Kezban Çelik A. "Beni mahvettiniz. Benden ayrıldın, hayatını yaşıyorsun. Çocuklarını yanına aldın, ailenle yaşıyorsun. Ben tek başıma kaldım. Bu böyle bitemez ve bitmeyecek. Ya benimsin ya da toprakta olacaksın. Benim olmadıysan kimsenin olmayacaksın' yazılı tehdit mesajı gönderiyor. Çocuklarıma ağza alınmayacak küfürler ediyor. Birçok tehdit mesajı var hepsini savcılığa bildirdim" diye konuştu.

SOPAYLA DÖVÜYOR
Kızını yalnız bırakmayarak yanında kalan anne Zülfiye Ç., "Kızım, devamlı boşanma davaları süren eşinden şiddet görüyor. Kapıdan dışarıya çıkamaz oldu. Kızımı darp ederken, 'Ananı da babanı da öldüreceğim' diye tehdit ediyor. İki çocuğuyla birlikte evde mağdur kaldı. Benim yanımda bile kızıma şiddet uyguladı. Kızımla evlendikten sonra sürekli bir sopayı kapının arkasında bekletiyordu" dedi.

Salih A.'nın hakkındaki şikayetler sonrasında gerek polis ve gerekse savcılıkta verdiği ifadelerde, alkol ve uyuşturucu madde kullandığı için yaşananları hatırlamadığını belirtip, suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.
 

DHA

text-ad
Etiketler Aydın İncirliova
İran-İsrail savaşı 4'üncü gününde: İran'ın İsrail'e misillemesi çok ağır oldu! İran-İsrail savaşı 4'üncü gününde: İran'ın İsrail'e misillemesi çok ağır oldu! Gazeteci Şule Aydın hakkındaki skandal iddia sonrası küfrü bastı! Gazeteci Şule Aydın hakkındaki skandal iddia sonrası küfrü bastı! İmamoğlu'ndan siyasi yasak istendiği davada tarihi savunma İmamoğlu'ndan siyasi yasak istendiği davada tarihi savunma İlkokul ve ortaokula annesinin sırtında gitmişti... Engelli Tuana başardı! İlkokul ve ortaokula annesinin sırtında gitmişti... Engelli Tuana başardı! ''MOSSAD ajanları Türkiye yolunda'' iddiası olay oldu! ''MOSSAD ajanları Türkiye yolunda'' iddiası olay oldu! Türkiye'nin çeyrek asırlık bir devi daha konkordato ilan etti Türkiye'nin çeyrek asırlık bir devi daha konkordato ilan etti Ayı saldırısına uğrayan engelli genç hayatını kaybetti Ayı saldırısına uğrayan engelli genç hayatını kaybetti Yeni haftanın hava durumu belli oldu: Çok sayıda ilimizde yağış bekleniyor! Yeni haftanın hava durumu belli oldu: Çok sayıda ilimizde yağış bekleniyor! Tarihin en çok izlenen dizisinin final sezonundan son fragman! Tarihin en çok izlenen dizisinin final sezonundan son fragman! İran'da kilometrelerce uzunluğundaki savaştan kaçış kuyruğu kamerada! İran'da kilometrelerce uzunluğundaki savaştan kaçış kuyruğu kamerada!
Bikinili protestocu Melisa Aydınalp bir kez daha gözaltında! Bikinili protestocu Melisa Aydınalp bir kez daha gözaltında! Yayla yolunda feci kaza: Aynı aileden 3 ölü, 1 yaralı Yayla yolunda feci kaza: Aynı aileden 3 ölü, 1 yaralı Depoları doldurun! Akaryakıt fiyatlarına yine yeniden dev gibi bir zam geliyor! Depoları doldurun! Akaryakıt fiyatlarına yine yeniden dev gibi bir zam geliyor! Salda Gölü'ne giren baba ve oğul boğuldu, kızı vatandaşlar kurtardı Salda Gölü'ne giren baba ve oğul boğuldu, kızı vatandaşlar kurtardı İstanbul'da Bakanlığın koruması altındaki 5 kız çocuğu aynı anda intihara kalkıştı! İstanbul'da Bakanlığın koruması altındaki 5 kız çocuğu aynı anda intihara kalkıştı! İstanbul'daki polis vahşetinin kan donduran ayrıntıları ortaya çıktı İstanbul'daki polis vahşetinin kan donduran ayrıntıları ortaya çıktı 2 gence sopayla işkence eden şüphelinin ilk vukuatı değilmiş! Şoke eden görüntüler 2 gence sopayla işkence eden şüphelinin ilk vukuatı değilmiş! Şoke eden görüntüler İzmir'deki fabrika yangının hasarı gün aydınlanınca ortaya çıktı İzmir'deki fabrika yangının hasarı gün aydınlanınca ortaya çıktı Piyasalar altüst oldu! Dolar ve Euro yükselişte, altın yeni bir rekora koşuyor! Piyasalar altüst oldu! Dolar ve Euro yükselişte, altın yeni bir rekora koşuyor! FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda tarihi fark FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda tarihi fark