Cezaevinden ''izinli'' çıkan ''seri sapık'' genç kızı taciz etti

Güncelleme:

Ankara'da aralarında cinsel saldırı ve tacizin de yer aldığı 26 suç kaydı bulunan ve tutuklu bulunduğu cezaevinden izinli olarak çıkan suç makinesi bindiği minibüste 17 yaşındaki bir genç kıza cinsel tacizde bulundu.

Ankara'da'da dün P.G. (17) isimli genç kıza minibüste cinsel tacizde bulunan Ö.S., polis ekipleri tarafından yakalanarak, gözaltına alındı.

Olay, dün öğlen saatlerinde AŞTİ'den Sincan yönüne igiden bir minibüste meydana geldi. İddiaya göre; P.G. isimli genç kız, minibüste seyahat ettiği sırada kendisini taciz eden Ö.S.’yi cep telefonu ile kayda alıp, tepki gösterdi. Bunun üzerine panikleyen şüpheli minibüsten inerek kaçtı. Sosyal medyada yayılan görüntü üzerine polis ekipleri mağdur kıza ulaşarak, kızın ifadesini aldı. P.G.'den alınan bilgiler doğrultusunda harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Etimesgut İlçe Emniyetine bağlı ekipler, şüpheliyi bugün Altındağ ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı.

Gözaltına alınan Ö.S.'nin Yozgat cezaevinden izinli olarak çıktığı belirlendi. Ayrıca şüphelinin toplam 26 suç kaydının bulunduğu ve bu suçlarda 9'unun 'Cinsel Taciz ve Cinsel Saldırı' suçu olduğu öğrenildi. Ö.S. isimli şüphelinin adli işlemleri devam ediyor.

DHA

Bir kadın cinayeti daha: Polis memuru tartıştığı eşini katletti Bir kadın cinayeti daha: Polis memuru tartıştığı eşini katletti 78 yaşındaki bir kişiye ''üçlü penis'' teşhisi konuldu 78 yaşındaki bir kişiye ''üçlü penis'' teşhisi konuldu Türkiye Malatya depreminde çekilen görüntüyü konuşuyor Türkiye Malatya depreminde çekilen görüntüyü konuşuyor İstanbul'da trafikte tartışıp, mahallede çatıştılar: Yaralılar var İstanbul'da trafikte tartışıp, mahallede çatıştılar: Yaralılar var Sinir krizi geçiren vatandaş öfkesini banka ATM'lerinden çıkardı Sinir krizi geçiren vatandaş öfkesini banka ATM'lerinden çıkardı ''Kredi kartın için 750 TL vermezsen sonun Suriye, Irak ve Filistin gibi olur'' Destici'den rest ''Kredi kartın için 750 TL vermezsen sonun Suriye, Irak ve Filistin gibi olur'' Destici'den rest Kadınlar Voleybol'da Şampiyonlar Kupası şampiyonu Fenerbahçe Kadınlar Voleybol'da Şampiyonlar Kupası şampiyonu Fenerbahçe Valiliğin Dünya Kadın Çiftçiler günü ayıbına tepki yağdı Valiliğin Dünya Kadın Çiftçiler günü ayıbına tepki yağdı Kış bir anda geldi: Hava sıcaklıkları 12 derece birden düşecek Kış bir anda geldi: Hava sıcaklıkları 12 derece birden düşecek Maliye vergi yüzsüzlerini ifşa etmeye başladı: İşte ilk yüzsüz listesi Maliye vergi yüzsüzlerini ifşa etmeye başladı: İşte ilk yüzsüz listesi
İstanbul'da mahallenin gençleri çocuk parkındaki ''sapığa'' hayatının dersini verdi İstanbul'da mahallenin gençleri çocuk parkındaki ''sapığa'' hayatının dersini verdi Gökyüzünde şölene hazır mısınız ? 2024 yılının son Süper Ayı bu gece görülecek Gökyüzünde şölene hazır mısınız ? 2024 yılının son Süper Ayı bu gece görülecek Ünlü şarkıcı korkudan kendini odaya kilitleyip paylaştı: ''Ya ölecek, ya öldürecek'' Ünlü şarkıcı korkudan kendini odaya kilitleyip paylaştı: ''Ya ölecek, ya öldürecek'' Ünlü şarkıcı 31 yaşında hayatını kaybetti Ünlü şarkıcı 31 yaşında hayatını kaybetti Cüneyt Özdemir'den bomba iddia: Erdoğan görevden almak istedi, araya girdiler Cüneyt Özdemir'den bomba iddia: Erdoğan görevden almak istedi, araya girdiler Olağan dışı olaylara hazır olun... NASA resmen açıkladı: Güneş artık maksimum seviyesinde Olağan dışı olaylara hazır olun... NASA resmen açıkladı: Güneş artık maksimum seviyesinde Bunun adı kadın seli: Yüzlerce kadın sokağa indi, polis engelleyemedi Bunun adı kadın seli: Yüzlerce kadın sokağa indi, polis engelleyemedi Kredi kartı limitine ''vergi'' için yeni teklif belli oldu Kredi kartı limitine ''vergi'' için yeni teklif belli oldu Bir anda fenomen olan ''Amin Reis'' Gizem'in yüzüne ne olduğu ortaya çıktı Bir anda fenomen olan ''Amin Reis'' Gizem'in yüzüne ne olduğu ortaya çıktı Victor Osimhen, Galatasaray taraftarına müjdeyi verdi Victor Osimhen, Galatasaray taraftarına müjdeyi verdi