Belediye başkanı ve oğlunun katili 19 yıl sonra yakalandı

Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone OlEski Kilis Belediye Başkanı Ekrem Çetin ve oğlunu restoranda yemek yerken tabanca ile öldüren katil zanlısı cinayetten tam 19 yıl sonra Gaziantep’te yakalandı.
Kilis Belediye Başkanı Ekrem Çetin, oğlu Cahit Çetin ile birlikte 2005 yılında Kilis'te otogar kavşağındaki bir restoranda yemek yerken silahlı saldırıya uğramıştı.
Saldırıda Ekrem Çetin ve oğlu ölürken, şüpheli ise kaçtı. Olayın ardından başlatılan soruşturmada belediye başkanı ve oğlunu öldüren şüphelinin L.A. olduğu belirlendi. O dönem yapılan çalışmalarda L.A.’a ulaşılamadı.
Yıllardır aranan şüpheli L.A.'ın, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde olduğu belirlendi. Harekete geçen polis ekipleri, L.A.’ı gizlendiği evde düzenlediği operasyonla yakaladı. Gözaltına alınan ve hakkında 'Tasarlayarak adam öldürme' suçundan 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan L.A., emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi. (DHA)
DHA
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol