Baba ile oğulları birbirine girdi: 2 ölü, 1 yaralı

Güncelleme:

İstanbul Üsküdar'da, iki çocuğunu öldürüp bir çocuğunu da yaraladıktan sonra kaçan baba, kısa bir süre sonra yakalandı.

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi Orhan Sokak'taki evde sabah saatlerinde Aslan G. ile 3 oğlu arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü. Baba, 3 oğlunu da bıçakladı. Bıçaklanan çocuklardan 20 yaşındaki Onur ile 24 yaşındaki Ahmet G. öldü. Yaralı Orçun G. (22) ise ambulansla hastaneye kaldırıldı Baba Aslan G. olay sonrası kaçtı.

Aslan G. bir süre sonra elinde bıçakla Kadıköy sahilinde gezerken yakalandı. Olay sırasında annenin evde olmadığı öğrenildi.

Baba ile oğulları birbirine girdi: 2 ölü, 1 yaralı - Resim : 1

EŞİ ŞİKAYETÇİ OLMUŞ

Kadıköy'de Üsküdar Asayiş Büro ekipleri tarafından yakalananan Aslan G. hakkında eşi Songül G.'nin bu ayın başında şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olduğu öğrenildi. Songül G.'nin ifadesinin ardından savcılık tarafından serbest bırakıldığı belirtilirken Manisa'ya gittiği ve geçen süre içinde eve uğramadığı kaydedildi.

Baba ile oğulları birbirine girdi: 2 ölü, 1 yaralı - Resim : 2

"ÇOCUKLARI ÖLDÜRDÜM"

Olayın yaşandığı yerde ise savcı tarafından inceleme yapılırken, Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından da çalışma gerçekleştirildi. Bu çalışmalar sürerken olay yerine gelen çocukların yakınları ise gözyaşlarını tutamadı. Olay yerine gelen dayı Hüsamettin Ş., polise “Daha önce 50 defa şikayette bulunduk. Öldükten sonra mı geliyorsunuz” diyerek tepki gösterdi.

İncelemelerin ardından cenazeler olay yerinden kaldırılarak Adli Tıp morguna gönderilirken, ölen çocukların yakınları da basın mensuplarına konuştu.

 Aslan G.'nin daha önce de eşine şiddet uyguladığını belirten Hüsamettin Ş., cep telefonundan ablasının gördüğü şiddet sonrası çekilmiş fotoğrafını gösterdi. Yaptıkları şikayetin ardından önlem alınmadığını belirten Hüsamettin Ş., yaşananlara tepki gösterdi.

Çocukların bir başka yakını ise baba Aslan G.'nin çocuklarını öldürdükten sonra eşini arayarak, “Çocukları öldürdüm” dediğini iddia etti.

Baba ile oğulları birbirine girdi: 2 ölü, 1 yaralı - Resim : 3

POLİS KAÇAN BABAYI TELEFONDA TESLİM OLMASI İÇİN İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

Olay yerinde inceleme yapan polis memuru, 3 oğlunuda bıçaklayıp kayıplara karışan babaya telefonla ulaşmış, "Nerdesin! Yerini söyle bize. Gel teslim ol. Bu şekilde yaşanmaz. Çocukların ağır yaralanmışlar. Nerdesin bana yerini söyle, bunu bu şekilde halledeceğiz. Eşin nerede?" sözleriyle teslim olması için ikna etmeye çalışmıştı. 

DHA