Arabaya aldıkları bahçıvan ölünce şoka girdiler !

Arabaya aldıkları bahçıvan ölünce şoka girdiler !
Güncelleme:

Bodrum'da yol kenarında fenalaşan bahçıvanı arabasına alan iki kadın, şahıs ölünce şoka girdiler.

Bodrum'da 37 yaşındaki Hande Orhun , yol kenarında nefes almakta güçlük çekerken gördüğü bahçıvan 57 yaşındaki Abidin Anagur'u, Aile Sağlığı Merkezi'ne götürmek için otomobiline aldı. Ancak Anagur'un yolda yaşamını yitirmesi üzerine sürücü Orhun ve yanındaki arkadaşı 48 yaşındaki Figen Uyanık şoka girdi. Savcının talimatıyla polis merkezinde ifadeleri alınan iki kadın, uzun süre kendilerine gelemedi.

Bodrum'daki bir sitede bahçıvan olarak çalışan Abidin Anagur dün saat 17.00 sıralarında Gerişaltı Mevkisi'nde fenalaştı. Nefes almakta zorlanan Anagur, 48 VD 963 plakalı otomobiliyle Bodrum yönüne giden takı tasarımcısı Hande Orhun ve yanındaki arkadaşı Rotary Bodrum Kulübü eski Başkanı Figen Uyanık tarafından fark edildi. İki arkadaş hemen durup, Anagur'u otomobile alarak 4 kilometre uzaklıktaki Yalıkavak 14 Nolu Fatma Meral Akın Aile Sağlığı Merkezi'ne götürdü. Orhun, burada Anagur'u otomobilden indirmek için Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli sağlık ekiplerinden yardım istedi. Otomobile gelen doktor ve sağlık ekipleri, Anagur'un yaşamını yitirdiğini belirledi. Anagur'un cebinden çıkan telefon numarasından Şükriye Anagur'a ulaşılıp, eşinin rahatsızlandığı söylenerek, Aile Sağlığı Merkezi'ne çağrıldı. Aile Sağlığı Merkezi'ne geldiğinde cenaze aracını gören Şükrüye Anagur, fenalaştı. Hemşirelerin yardımıyla Aile Sağlığı Merkezi'ne alınan Anagur'a, gerekli müdahale yapılıp müşahade altına alındı. Sağlık merkezine yetiştirmek istedikleri Abidin Anagur'un öldüğünü öğrenen otomobil sürücüsü Hande Orhun ve yanındaki arkadaşı Figen Uyanık ise uzun süre olayın şokunu üzerlerinden atamadı. Orhun ve Uyanık, savcının talimatıyla Yalıkavak Polis Merkezi'ne götürülüp, ifadelerine başvurulduktan sonra serbest bırakıldı.

Yolda gördükleri rahatsızlanmış bir kişiye yardım etmek isterken bu durumla karşılaştıklarını belirtip Figen Uyanık, "Ancak biz yine de insanlara her zaman yardım etmeye devam edeceğiz. Ölen kişiye Allah rahmet eylesin. Çok üzüldük" dedi.

Kalp krizinden yaşamını yitirdiği belirtilen Anagur'un cenazesi otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, ölümüyle ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

DHA

Etiketler Bodrum bahçıvan
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı İmamoğlu ve Yavaş kriz söylentilerini boşa çıkardı İmamoğlu ve Yavaş kriz söylentilerini boşa çıkardı İftar çadırında kıyamet koptu! Oruç kavgası kamerada İftar çadırında kıyamet koptu! Oruç kavgası kamerada Hasret sona erdi: Adem amca ile Yaren leylek 14'üncü kez buluştu Hasret sona erdi: Adem amca ile Yaren leylek 14'üncü kez buluştu MİT TIR'larının durdurulduğu dönemde emniyet müdürü olan firari yakalandı MİT TIR'larının durdurulduğu dönemde emniyet müdürü olan firari yakalandı Devamsızlık yapan öğrencinin velisine para cezası kesilecek Devamsızlık yapan öğrencinin velisine para cezası kesilecek ABD, 43 ülkenin vatandaşlarına seyahat yasağı getiriyor ABD, 43 ülkenin vatandaşlarına seyahat yasağı getiriyor Hakem, tartıştığı antrenöre kafa attı Hakem, tartıştığı antrenöre kafa attı Kabine revizyonunun neden geciktiği ortaya çıktı Kabine revizyonunun neden geciktiği ortaya çıktı Şinasi Yurtsever'e veda... Yakın dostu Ahmet Kural kürsüde zor anlar yaşadı Şinasi Yurtsever'e veda... Yakın dostu Ahmet Kural kürsüde zor anlar yaşadı
İspanya'dan ithal edilen o ürünü üretip, İspanya'ya satmaya başladı İspanya'dan ithal edilen o ürünü üretip, İspanya'ya satmaya başladı Okul tuvaletinde baygın bulunan kız çocuğu hayatını kaybetti Okul tuvaletinde baygın bulunan kız çocuğu hayatını kaybetti 8 bin liralık borç yüzünden bir ailenin hayatı kabusa döndü 8 bin liralık borç yüzünden bir ailenin hayatı kabusa döndü AK Parti'nin acı günü AK Parti'nin acı günü Sigarada yeni düzenleme: ÖTV oranı ve maktu vergi tutarı değişti Sigarada yeni düzenleme: ÖTV oranı ve maktu vergi tutarı değişti TikTok fenomeni cinayetinin şüphelisi 72 saat sonra dere kenarında yakalandı TikTok fenomeni cinayetinin şüphelisi 72 saat sonra dere kenarında yakalandı Icardi'yi görünce sinir krizi geçiren Wanda Nara çığlık çığlığa kaldı Icardi'yi görünce sinir krizi geçiren Wanda Nara çığlık çığlığa kaldı Sette kaza geçiren Aras Bulut İynemli'den kötü haber Sette kaza geçiren Aras Bulut İynemli'den kötü haber Dünyanın en eski köprüsü yıllara meydan okuyor Dünyanın en eski köprüsü yıllara meydan okuyor Mezarlıktaki tepki çeken görüntüler polisi harekete geçirdi Mezarlıktaki tepki çeken görüntüler polisi harekete geçirdi