Ankara'da korkutan patlama

Güncelleme:

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde bir oto lastikçi dükkânında meydana gelen patlama nedeniyle çıkan yangında toplam 3 işyeri kullanılamaz hale geldi. Patlama sebebiyle oto yıkama işletmesinde bulunan 1 kişi de yaralandı.

Olay gece saatlerinde Ankara'nın Etimesgut ilçesi Mermeroğlu Caddesi üzerinde bulunan bir oto lastikçi dükkânında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü oto lastikçi dükkanında patlama meydana geldi.

Patlama nedeniyle çıkan yangın oto lastikçi dükkanının yan tarafında bulunan oto yıkama ve unlu mamulleri faaliyeti gerçekleştiren iş yerlerine sıçradı. Patlama sesine uyanan çevredeki vatandaşlar itfaiye, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye erleri alevlere yaptıkları ilk müdahalenin ardından işyerlerinde birinin olup olmadığını kontrol etti. İtfaiye ekipleri, oto yıkama işletmesinde henüz kimliği belirlenemeyen bir kişinin olduğunu belirledi. İşletmeden çıkarılan kişi sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere sevk edildi.

Alevler kısa süre içerisinde kontrol altına alındı. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, patlama nedeniyle iş yerlerinden sıçrayan malzemeler görüldü. Olay yerinde bulunan unlu mamulleri işletmenin sahibi ise olan biteni sessiz sedasız izledi.

 

text-ad
Cem Küçük'ten medyada yeni operasyon iddiası: İsim vererek tek tek açıkladı! Cem Küçük'ten medyada yeni operasyon iddiası: İsim vererek tek tek açıkladı! Yargıtay'dan çalışanların yıllık izinleri için emsal karar: Çalışanların hakları tırpanlandı! Yargıtay'dan çalışanların yıllık izinleri için emsal karar: Çalışanların hakları tırpanlandı! İslam Memiş güvenli liman altının 2 alternatifini açıkladı İslam Memiş güvenli liman altının 2 alternatifini açıkladı Faizsiz kredi veren bankalar limiti yükseltti! Hangi banka ne kadar kredi veriyor? Faizsiz kredi veren bankalar limiti yükseltti! Hangi banka ne kadar kredi veriyor? Nur Viral'in canlı yayındaki zor anları; Oytun Erbaş'ın sözleri olay oldu Nur Viral'in canlı yayındaki zor anları; Oytun Erbaş'ın sözleri olay oldu Gıda sahtekarlarına bir marka daha eklendi: Listede baldan peynire, köfteden sucuğa yine yok yok! Gıda sahtekarlarına bir marka daha eklendi: Listede baldan peynire, köfteden sucuğa yine yok yok! İlk kez hakim karşısına çıkan Ümit Özdağ için karar verildi İlk kez hakim karşısına çıkan Ümit Özdağ için karar verildi Bir devrin sonu... Türkiye'nin efsanesi Şener Şen'den herkesi üzen haber Bir devrin sonu... Türkiye'nin efsanesi Şener Şen'den herkesi üzen haber Engelli ve ilaç raporları için ''randevu'' düzenlemesi Engelli ve ilaç raporları için ''randevu'' düzenlemesi Ekrem İmamoğlu'ndan ''işkence'' iddiası Ekrem İmamoğlu'ndan ''işkence'' iddiası
Galatasaray'da beklenen ayrılık gerçekleşti: Havalimanında gözyaşları sel oldu! Galatasaray'da beklenen ayrılık gerçekleşti: Havalimanında gözyaşları sel oldu! 5 büyükşehirdeki seçim anketinde dengeler değişti! 5 büyükşehirdeki seçim anketinde dengeler değişti! Sivas'ta korkutan deprem! Sivas'ta korkutan deprem! CHP'li Başkan tutuklandı, CHP'li belediye AK Parti'ye geçti! CHP'li Başkan tutuklandı, CHP'li belediye AK Parti'ye geçti! Şimdilerde 54 yaşında olmasına rağmen 30 yaş genç gözüken ünlü şarkıcı zayıflama sırrını açıkladı Şimdilerde 54 yaşında olmasına rağmen 30 yaş genç gözüken ünlü şarkıcı zayıflama sırrını açıkladı Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade yaz tatilinden ''manken çatlatmaya'' devam ediyor Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade yaz tatilinden ''manken çatlatmaya'' devam ediyor Yeşil sahalara gece yarısı Talisca bombası düştü! Yeşil sahalara gece yarısı Talisca bombası düştü! İstanbul'da iş insanı ofisinde öldürüldü! Dehşete düşüren kavga kamerada İstanbul'da iş insanı ofisinde öldürüldü! Dehşete düşüren kavga kamerada Beton ormanı Innovia'yı da o yapmıştı... Dev inşaat şirketi iflasın eşiğinde Beton ormanı Innovia'yı da o yapmıştı... Dev inşaat şirketi iflasın eşiğinde 80 bin TL maaş, kalacak yer, sınırsız internet ve yemek talebi patronları işçi yaptı! 80 bin TL maaş, kalacak yer, sınırsız internet ve yemek talebi patronları işçi yaptı!