2,5 yaşındaki Suriyeli çocuğa taciz

2,5 yaşındaki Suriyeli çocuğa taciz
Güncelleme:

Antalya'nın Kumluca ilçesinde düştüğü iddiasıyla hastaneye getirilen 2,5 yaşındaki Suriyeli kız çocuğuna istismarda bulundukları iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı.

Kumluca’da dün gece 2,5 yaşındaki Suriyeli bir kız çocuğu, düştüğü iddiasıyla Kumluca Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne getirildi. Yapılan muayenede çocuğun cinsel istismara uğradığından şüphelenen doktor, durumu jandarmaya bildirdi. Hastaneye gelen jandarma ekibi, çocuğu hastaneye getiren A.A. adlı erkek şüpheliyi gözaltına aldı.

Suriyeli çocuğun ailesinin, A.A.’nın serasında işçi olarak çalıştığı öğrenildi. Soruşturmayı derinleştiren jandarma olayla ilgili oldukları şüphesiyle G.E. ve A.Y. adlı 2 erkek şüpheliyi de gözaltına aldı.

Kumluca Devlet Hastanesi’nde ilk müdahalesi yapılan kız çocuğu ambulansla Antalya’ya sevk edilirken, olayla ilgili cumhuriyet savcılığı ve jandarma tarafından soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

text-ad
Uyuşturucu kullanan şüpheli cami müezzinini bıçakladı Uyuşturucu kullanan şüpheli cami müezzinini bıçakladı Cem Küçük bombaları peş peşe patlattı: ''Af geliyor, askerlik süresi değişiyor!'' Cem Küçük bombaları peş peşe patlattı: ''Af geliyor, askerlik süresi değişiyor!'' Şile Belediyesi'nde rüşvetin görüntüleri ortaya çıktı... Şile Belediyesi'nde rüşvetin görüntüleri ortaya çıktı... Uzak Şehir'in Zerrin'i yaz tatili pozlarıyla mankenlere meydan okudu Uzak Şehir'in Zerrin'i yaz tatili pozlarıyla mankenlere meydan okudu Ünlü manken ''kahvaltı tabağı'' polemiğini yeniden başlattı Ünlü manken ''kahvaltı tabağı'' polemiğini yeniden başlattı Önce müftü, sonra kaymakam, sonra da vali yardımcısı oldu; yaptığı vurgun sonrası yakalandı! Önce müftü, sonra kaymakam, sonra da vali yardımcısı oldu; yaptığı vurgun sonrası yakalandı! İTÜ mezuniyetinde ihbarcı kadın kamerada: Binali Yıldırım'ı önce aradı ardından mesaj attı İTÜ mezuniyetinde ihbarcı kadın kamerada: Binali Yıldırım'ı önce aradı ardından mesaj attı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ''tarihi'' açıklamasını hangi gazete nasıl gördü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ''tarihi'' açıklamasını hangi gazete nasıl gördü İTÜ mezuniyet töreninde çok sert protesto: Öğrenciler rektöre sırtlarını döndü İTÜ mezuniyet töreninde çok sert protesto: Öğrenciler rektöre sırtlarını döndü Aile boyu vurgun çetesi çökertildi: Kurdukları tuzak şeytanın bile aklına gelmez! Aile boyu vurgun çetesi çökertildi: Kurdukları tuzak şeytanın bile aklına gelmez!
Başkent Ankara'da kabus gecesi: 3 kişi öldü, 27 kişi yaralandı! Başkent Ankara'da kabus gecesi: 3 kişi öldü, 27 kişi yaralandı! Kardeş katilinin savunması şoke etti: İkinci ve üçüncü kurşunu bakın neden ateşlemiş! Kardeş katilinin savunması şoke etti: İkinci ve üçüncü kurşunu bakın neden ateşlemiş! X'in yapay zekası Grok küfür şova devam ediyor! X'in yapay zekası Grok küfür şova devam ediyor! Beşiktaş için İstanbul'a gelen Orkun Kökçü'nün maliyeti belli oldu Beşiktaş için İstanbul'a gelen Orkun Kökçü'nün maliyeti belli oldu Yeni haftanın hava durumu belli oldu: Bir yanda kavurucu sıcaklar, diğer yanda yağmur var! Yeni haftanın hava durumu belli oldu: Bir yanda kavurucu sıcaklar, diğer yanda yağmur var! Ehliyet sınavında ''yok artık'' dedirten kopya düzeneği Ehliyet sınavında ''yok artık'' dedirten kopya düzeneği Bir yılan saldırısı daha... Bacağını ısıran yılanla hastaneye gitti Bir yılan saldırısı daha... Bacağını ısıran yılanla hastaneye gitti Özel'in Erdoğan'ın ''AK Parti, MHP, DEM birlikte yürüyeceğiz'' sözlerine tepkisi bu oldu Özel'in Erdoğan'ın ''AK Parti, MHP, DEM birlikte yürüyeceğiz'' sözlerine tepkisi bu oldu MHP'de ''yeni süreç'' istifası: ''Bebeğe kurşun sıkanlarla bir oldunuz!'' MHP'de ''yeni süreç'' istifası: ''Bebeğe kurşun sıkanlarla bir oldunuz!'' Şırnak'ta 2 bulvara Erdoğan ve Bahçeli'nin isimlerni verildi Şırnak'ta 2 bulvara Erdoğan ve Bahçeli'nin isimlerni verildi