Advertisement

1 Mayıs'ta tutuklanan 11 kişi daha tahliye edildi

1 Mayıs'ta tutuklanan 11 kişi daha tahliye edildi
Güncelleme:

1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da Saraçhane'den Taksim'e yürümek ve 1 Mayıs'ı kutlamak istedikleri için tutuklanan 11 kişinin daha tahliye edildiği öğrenildi.

İstanbul’da 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda, Saraçhane’deki polis ablukasını geçip Taksim’e ulaşmak isteyen kişiler, güvenlik güçleri ile arbede yaşamıştı.

1 Mayıs sonrası yapılan 3 ayrı ev baskınlarında toplamda 77 kişi tutuklanmıştı.

Tutuklanan kişiler hakkında 2 farklı iddianame düzenlenmişti. Bazı kişiler farklı zamanlarda tahliye edilmişti.

Gazete Duvar’dan Osman Çakıl’ın haberine göre, Taksim'e yürümek isteyenlere yönelik başlatılan operasyonlarda gözaltına alınan 27 kişiden 11 kişinin tahliye edildiği kaydedildi.

Son tahliyelerle birlikte 41 kişinin ise tutukluluğu devam ediyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamenin duruşması ise 4 Eylül 2024’de İstanbul 47’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek.





Yargıdaki skandal iddiaların başrolündeki kadın hakim sessizliğini bozdu Yargıdaki skandal iddiaların başrolündeki kadın hakim sessizliğini bozdu Şehir eşkıyaları polis karakolunun önünü savaş yerine çevirdi! Şehir eşkıyaları polis karakolunun önünü savaş yerine çevirdi! Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final eşleşmeleri belli oldu Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final eşleşmeleri belli oldu Türkiye nüfusunda alarm çanları çalıyor: Korkutan tablo ortaya çıktı! Türkiye nüfusunda alarm çanları çalıyor: Korkutan tablo ortaya çıktı! Devrim Özkan'dan ayrılan Lucas Torreira ''yeni sevgilisi'' ile ilk kez yan yana... Devrim Özkan'dan ayrılan Lucas Torreira ''yeni sevgilisi'' ile ilk kez yan yana... Türkiye bu görüntüleri konuşuyor Atatürk yapay zeka ile canlandırıldı! Türkiye bu görüntüleri konuşuyor Atatürk yapay zeka ile canlandırıldı! Cumhurbaşkanlığı'nın iftar sofralarının maliyeti dudak uçuklattı Cumhurbaşkanlığı'nın iftar sofralarının maliyeti dudak uçuklattı Müge Anlı ''kızınızı buldum'' dedi, kayıp kız çocuğu babasını tacizle suçladı! Müge Anlı ''kızınızı buldum'' dedi, kayıp kız çocuğu babasını tacizle suçladı! Lüks yaşamıyla dikkat çeken muhafazakar fenomenin Umre mevlidi olay oldu Lüks yaşamıyla dikkat çeken muhafazakar fenomenin Umre mevlidi olay oldu Boş arazide sır olay: 1 kişi ölü, 3 kişi baygın halde bulundu! Boş arazide sır olay: 1 kişi ölü, 3 kişi baygın halde bulundu!
''İmamoğlu'nun diploması yasal diyen dekan istifa ettirildi!'' ''İmamoğlu'nun diploması yasal diyen dekan istifa ettirildi!'' En çok ve en az konutun satıldığı illerimiz belli oldu En çok ve en az konutun satıldığı illerimiz belli oldu Depoları doldurun! Akaryakıt fiyatlarına bu sefer dev gibi bir zam geliyor! Depoları doldurun! Akaryakıt fiyatlarına bu sefer dev gibi bir zam geliyor! Heyelanda 50 metre sürüklenen 2 katlı evle ilgili gerçek ortaya çıktı Heyelanda 50 metre sürüklenen 2 katlı evle ilgili gerçek ortaya çıktı Cumhurbaşkanı Erdoğan ''4 bin TL'ye çıktı, daha ne olacak'' demişti, ne olduğu ortaya çıktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan ''4 bin TL'ye çıktı, daha ne olacak'' demişti, ne olduğu ortaya çıktı! Erdoğan mı, İmamoğlu mu anketinde hangi partinin seçmeni hangi adaya oy veriyor ? Erdoğan mı, İmamoğlu mu anketinde hangi partinin seçmeni hangi adaya oy veriyor ? AK Partili Metiner'den canlı yayında tepki çeken ifade: Atatürk - Öcalan kıyası büyük tepki çekti! AK Partili Metiner'den canlı yayında tepki çeken ifade: Atatürk - Öcalan kıyası büyük tepki çekti! Türkiye'nin son ''kabadayı''sı cezaevinde hayatını kaybetti Türkiye'nin son ''kabadayı''sı cezaevinde hayatını kaybetti Temmuz ayında tutuklanmıştı, Mart ayında Emniyet'i ziyarete gitti Temmuz ayında tutuklanmıştı, Mart ayında Emniyet'i ziyarete gitti Erdal Beşikçioğlu'nun kızı Derin Beşikçioğlu'nun sevgilisi ortaya öçıktı Erdal Beşikçioğlu'nun kızı Derin Beşikçioğlu'nun sevgilisi ortaya öçıktı