Günübirlik kiralık evlere ceza yağdı

Günübirlik kiralık evlere ceza yağdı
Güncelleme:

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün denetimlerinde 749 ev sahibine 2 milyon 676 bin 385 lira ceza uygulandı.

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde bin 466 ekip ve 4 bin 351 personelin katılımıyla Türkiye genelinde "Günübirlik Kiralanan Evlere Yönelik Denetleme-2" gerçekleştirildi.

749 EV SAHİBİNE 2 MİLYON 676 BİN TL CEZA

10 bin 419 evin kontrol edildiği denetimlerde, 749 ev sahibine 2 milyon 676 bin 385 lira ceza uygulandı.

313 EV KAPATILDI

Ayrıca günü birlik olarak faaliyet gösteren 85 yeni ev tespit edilirken, 313 eve kapatma işlemi uygulandı.

KAYIT DIŞI EKONOMİ İLE MÜCADELE

Açıklamada, genel güvenlik ve genel sağlık açısından risk teşkil eden unsurların engellenmesi, suça karışmış kişilerin takibi ve yakalanması, kayıt dışı ekonomi ile mücadele edilmesi ve terör örgütü mensuplarının örgütsel faaliyetler yürütebilecekleri göz önünde bulundurulduğundan terörle mücadelenin etkin bir şekilde yürütülmesinin amaçlandığı vurgulandı.

 

text-ad
Aşk sarhoşu İrem Derici'nin ''cinsellik itirafı'' olay oldu Aşk sarhoşu İrem Derici'nin ''cinsellik itirafı'' olay oldu Mattia Ahmet Minguzzi'nin mezarını tahrip eden şüpheli yakalandı Mattia Ahmet Minguzzi'nin mezarını tahrip eden şüpheli yakalandı Yandaş medyada Ekrem İmamoğlu davasıyla ilgili çok konuşulacak iddia! Yandaş medyada Ekrem İmamoğlu davasıyla ilgili çok konuşulacak iddia! Maliye'den dev maaş incelemesi: Çalışanlara önce tebligat sonra ceza yağacak! Maliye'den dev maaş incelemesi: Çalışanlara önce tebligat sonra ceza yağacak! İstanbul'un burnunun dibindeki akılalmaz vahşi hayat kamerada İstanbul'un burnunun dibindeki akılalmaz vahşi hayat kamerada AK Partili yazar Fuat Uğur'un ahlaksız sözleri için harekete geçildi AK Partili yazar Fuat Uğur'un ahlaksız sözleri için harekete geçildi Tam havalar ısınıyor derken... Yeniden kuvvetli sağanak yağış alarmı verildi! Tam havalar ısınıyor derken... Yeniden kuvvetli sağanak yağış alarmı verildi! Gündeme bomba gibi düşen iddia: ''1 milyon Filistinli Türkiye'ye getirilecek'' Gündeme bomba gibi düşen iddia: ''1 milyon Filistinli Türkiye'ye getirilecek'' CHP'nin erken seçim çağrıları sonrasında yapılan seçim anketi açıklandı CHP'nin erken seçim çağrıları sonrasında yapılan seçim anketi açıklandı Aylardır aranırken, elini kolunu sallaya sallaya Sinem'i katletmişti... Katil kamerada! Aylardır aranırken, elini kolunu sallaya sallaya Sinem'i katletmişti... Katil kamerada!
Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yamantürk'ten istifa iddialarına yanıt Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yamantürk'ten istifa iddialarına yanıt Yolcu otobüsünün şoförü bir kişiyi ezip geçtikten sonra kendini ihbar etti Yolcu otobüsünün şoförü bir kişiyi ezip geçtikten sonra kendini ihbar etti Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarihin en büyük ikinci zararını açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarihin en büyük ikinci zararını açıkladı Akaryakıtta ibre yeniden zamma döndü: Depoları fulleyin zam yağmuru başlıyor! Akaryakıtta ibre yeniden zamma döndü: Depoları fulleyin zam yağmuru başlıyor! Filedeki kadınlar derbisinde zafer Fenerbahçe’nin oldu Filedeki kadınlar derbisinde zafer Fenerbahçe’nin oldu İstanbul'da CHP'li Beykoz Belediyesi'ne ''ihaleye fesat'' operasyonu İstanbul'da CHP'li Beykoz Belediyesi'ne ''ihaleye fesat'' operasyonu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan bir ilk daha! Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan bir ilk daha! İstanbul'daki doğum kliniğinde kan donduran ticaret! İstanbul'daki doğum kliniğinde kan donduran ticaret! Esra Erol'un programında mide bulandıran yasak aşk! Esra Erol'un programında mide bulandıran yasak aşk! ''Türkiye'ye dönme ödülü''nü duyan yarışmacı ''tutuklanmamak için'' oyunu bilerek kaybetti! ''Türkiye'ye dönme ödülü''nü duyan yarışmacı ''tutuklanmamak için'' oyunu bilerek kaybetti!