Sel mağduru çiftçilere tohum desteği

Sel mağduru çiftçilere tohum desteği
Güncelleme:

Kastamonu'da geçen yıl yaşanan sel felaketinden zarar gören çiftçilere tohum dağıtımı yapıldı.

Kastamonu’da 11 Ağustos 2021 tarihinde meydana gelen sel afetinden etkilenen köylerde ikamet eden çiftçilere, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından “Entegre Tarımsal Kalkınma Projesi” kapsamında tarım ve hayvancılık işletmelerinin zararlarının telafi edilmesi, çiftçilerin maddi ve manevi olarak desteklenmesi amacıyla 6,825 kilogram fiğ, 10 bin 640 kilogram yulaf, 300 kilogram yonca ve 60 çuval silajlık mısır tohumu dağıtıldı.

MAZOT, GÜBRE VE YEM DESTEĞİ ÖDEMELERİ BAŞLADI

Öte yandan Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 2021 yılı mazot, gübre ve yem desteği ödemelerine de başlandı. Buna göre Taşköprü ilçesinde çiftçilere 12 milyon 800 bin TL tutarında destek ödemesi hesaplara yatırılmaya başlandı.

İHA

Defne Joy Foster'ın 16 yaşındaki oğlu yıllar sonra ortaya çıktı Defne Joy Foster'ın 16 yaşındaki oğlu yıllar sonra ortaya çıktı MHP'li Semih Yalçın'ın zor anları... ''Sayın Öcalan''ı duyunca... MHP'li Semih Yalçın'ın zor anları... ''Sayın Öcalan''ı duyunca... Ahmet Çakar'ın Galatasaray ve Fenerbahçe kehaneti yeşil sahalara bomba gibi düştü Ahmet Çakar'ın Galatasaray ve Fenerbahçe kehaneti yeşil sahalara bomba gibi düştü Bankalardan altın satışına ek vergi getirildi Bankalardan altın satışına ek vergi getirildi Askeri kışlada yabancı uyruklu askerler kavga etti: Çok sayıda yaralı var! Askeri kışlada yabancı uyruklu askerler kavga etti: Çok sayıda yaralı var! Türkiye'ye çirkin suçlama: ''Türk SİHA’sı Suriye’de 7'si çocuk 9 kişiyi katletti!'' Türkiye'ye çirkin suçlama: ''Türk SİHA’sı Suriye’de 7'si çocuk 9 kişiyi katletti!'' Hayatını kaybeden Tanyeli'nin vasiyeti ortaya çıktı Hayatını kaybeden Tanyeli'nin vasiyeti ortaya çıktı Kayıp olarak aranırken ölü olarak bulunmuştu; altından korkunç bir gerçek çıktı! Kayıp olarak aranırken ölü olarak bulunmuştu; altından korkunç bir gerçek çıktı! Eski Türkiye güzeli Sevcan Danlı'nın son hali ve isyanı olay oldu Eski Türkiye güzeli Sevcan Danlı'nın son hali ve isyanı olay oldu Türkiye'de vaka patlaması yaşanıyor: 5 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti! Türkiye'de vaka patlaması yaşanıyor: 5 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti!
İşte Galatasaray'ın İstanbul'daki yeni evi: Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri İşte Galatasaray'ın İstanbul'daki yeni evi: Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri Erdoğan'ın elini öpüp harçlık alan Türkiye güzelinin yeni görevi belli oldu Erdoğan'ın elini öpüp harçlık alan Türkiye güzelinin yeni görevi belli oldu SONAR'ın anketi partilerin oylarındaki ''bebek katili'' etkisini ortaya koydu SONAR'ın anketi partilerin oylarındaki ''bebek katili'' etkisini ortaya koydu İki annesini de kaybeden Mahsun Kırmızıgül artık o şarkıyı söylemeyecek! İki annesini de kaybeden Mahsun Kırmızıgül artık o şarkıyı söylemeyecek! Türkiye'ye kim dost, kim düşman anketinde herkesi şaşırtan sonuç Türkiye'ye kim dost, kim düşman anketinde herkesi şaşırtan sonuç BYD’den elektrikli otomobil sektörünü baştan sona değiştirecek adım BYD’den elektrikli otomobil sektörünü baştan sona değiştirecek adım ''Görevimde başarılı olamadım'' deyip, intihar etti! ''Görevimde başarılı olamadım'' deyip, intihar etti! Türkiye'nin önde gelen kadın giyim markasının sahibi konkordato ilan etti Türkiye'nin önde gelen kadın giyim markasının sahibi konkordato ilan etti Asrın felaketinin vurduğu deprem bölgesine gönderilecekti, 2 yıldır Kocaeli'nde çürüyorlar! Asrın felaketinin vurduğu deprem bölgesine gönderilecekti, 2 yıldır Kocaeli'nde çürüyorlar! Otogarda iğrenç olay! Otobüs şoförü 16 yaşındaki muavini taciz etti Otogarda iğrenç olay! Otobüs şoförü 16 yaşındaki muavini taciz etti