Petrol Ofisi'ne 3 şirketten teklif

Petrol Ofisi'ne 3 şirketten teklif
Güncelleme:

Satışa çıkarılan Petrol Ofisi için 3 şirket teklif verdi.

OMV'nin satışa çıkardığı Petrol Ofisi'ne ikinci tur teklif verenler arasında Saudi Aramco, SOCAR ve OPET bulunuyor. Saudi Aramco dünyanın en büyük petrol ihracatçısı konumunda yer alıyor.

Avusturyalı petrol şirketi OMV'nin satışa çıkardığı Petrol Ofisi için üç şirket teklif verdi. Bloomberg ajansında yer alan habere göre, ikinci tur teklif verenler arasında Saudi Aramco,SOCAR ve Koç Holding'in ortak olduğu OPET bulunuyor. Kaynaklara dayandırılan haberde HSBC'nin Saudi Aramco'ya danışmanlık yaptığı ifade edildi.

1941 YILINDA KURULDU

2010'da Avustruya merkezli enerji şirketi OMV, Doğan Grubu'nun elinde bulunan hisselerin tamamını satın alarak şirketin yeni sahibi oldu. OMV Şubat 2016'da Petrol Ofisi'nin hisselerinin tamamının satılması için süreci başlattığını açıkladı

TÜRKİYE'NİN İKİNCİ BÜYÜĞÜ

Petrol Ofisi, akaryakıt sektöründe Türkiye'nin en büyük ikinci özel sektör şirketi konumunda bulunuyor. Petrol Ofisi, yaklaşık 2 bin akaryakıt istasyonu, 1 madeni yağ fabrikası, 11 akaryakıt, 3 LPG dolum terminali, 19 havaalanı ikmal ünitesi ve yaklaşık 1,17 milyon metreküpü aşan depolama kapasitesiyle faaliyet gösteriyor.

text-ad
Piyasalar yangın yeri: Altın fiyatları tarihi rekorunu kırmanın eşiğine geldi! Piyasalar yangın yeri: Altın fiyatları tarihi rekorunu kırmanın eşiğine geldi! Survivor'un en iddialı güzeli anne oldu: Bebeğiyle ilk pozu bu oldu Survivor'un en iddialı güzeli anne oldu: Bebeğiyle ilk pozu bu oldu Eski rektör yardımcısı ve dekanın profesörlüğü iptal edildi Eski rektör yardımcısı ve dekanın profesörlüğü iptal edildi Netanyahu İran'a açtığı savaşın bitmesi için şartını açıkladı! Netanyahu İran'a açtığı savaşın bitmesi için şartını açıkladı! La Casa De Papel'in Tokyo'sunun dönüşü muhteşem oldu! La Casa De Papel'in Tokyo'sunun dönüşü muhteşem oldu! Osimhen'in Al-Hilal'i reddedip, Galatasaray'a neden hala ''evet'' demediği belli oldu Osimhen'in Al-Hilal'i reddedip, Galatasaray'a neden hala ''evet'' demediği belli oldu Mazhar Alanson'un 62 yaşındaki eşi Biricik Suden 'Super Woman'' oldu! Mazhar Alanson'un 62 yaşındaki eşi Biricik Suden 'Super Woman'' oldu! Tacizcisini öldüren 17 yaşındaki liseli kız öğrencinin cezası bozuldu Tacizcisini öldüren 17 yaşındaki liseli kız öğrencinin cezası bozuldu Yeşilçam efsanesi usta oyuncusundan kötü haber: Son hali ortaya çıktı... Yeşilçam efsanesi usta oyuncusundan kötü haber: Son hali ortaya çıktı... Türkiye'nin asırlık devi iflas bayrağını çekti Türkiye'nin asırlık devi iflas bayrağını çekti
Advertisement
Türkiye bir değerini daha kaybetti: Ünlü oyuncu vefat etti Türkiye bir değerini daha kaybetti: Ünlü oyuncu vefat etti Silivri'deki İmamoğlu - Kılıçdaroğlu görüşmesinde neler konuşulduğu ortaya çıktı Silivri'deki İmamoğlu - Kılıçdaroğlu görüşmesinde neler konuşulduğu ortaya çıktı Ünlü oyuncudan olay olan itiraf: ''Eşim beni çırılçıplak görünce bu ne diye çığlık attı'' Ünlü oyuncudan olay olan itiraf: ''Eşim beni çırılçıplak görünce bu ne diye çığlık attı'' Türkiye'nin bir antik sırrı daha kapılarını ziyaretçilerine açıyor Türkiye'nin bir antik sırrı daha kapılarını ziyaretçilerine açıyor Trafik magandaları otoyolu savaş yerine çevirdi! Linç girişimi kamerada Trafik magandaları otoyolu savaş yerine çevirdi! Linç girişimi kamerada Kamu işçileri için ilk zam teklifi belli oldu Kamu işçileri için ilk zam teklifi belli oldu İstanbul Emniyet Müdürü İstanbul'un suç ilçesi Esenyurt'taydı: ''Esenyurt, Esencılıs değildir'' İstanbul Emniyet Müdürü İstanbul'un suç ilçesi Esenyurt'taydı: ''Esenyurt, Esencılıs değildir'' Karabük Üniversitesi'nin mezuniyet törenindeki siyahi öğrenciler olay oldu Karabük Üniversitesi'nin mezuniyet törenindeki siyahi öğrenciler olay oldu Beşiktaş Fibabanka Anadolu Efes'i devirdi, seriyi 2-2'ye getirdi Beşiktaş Fibabanka Anadolu Efes'i devirdi, seriyi 2-2'ye getirdi TÜİK'in ardından SGK da mahkemelik oldu: Emeklilerin maaşlarını 35 bin TL'ye yükselebilir! TÜİK'in ardından SGK da mahkemelik oldu: Emeklilerin maaşlarını 35 bin TL'ye yükselebilir!