BOTAŞ, Gazprom iddialarını yalanladı

BOTAŞ, Gazprom iddialarını yalanladı
Güncelleme:

BOTAŞ’ın Rus petrol ve doğalgaz şirketi Gazprom tarafından devralınacağı iddiaları yalanlandı.

Gazprom’un BOTAŞ’ı devralacağı iddia edilmişti.

 BOTAŞ’tan konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada şirketin Gazprom şirketi dahil olmak üzere herhangi bir ülke veya şirkete satılması iddialarının gerçek olmadığı belirtildi: ”Yaklaşık yarım asırlık tecrübesiyle ülkemiz enerji arz güvenliğinin teminatı vasfıyla faaliyetlerini sürdüren, gerçekleştirdiği dev projeler ve yatırımlarla ülkemize enerjide erken ülke hedefine adım adım yaklaştıran BOTAŞ’ın bu gibi mesnetsiz iddialarla gündeme getirilmesi maksatlı ve planlı bir eylem olarak görülmektedir.

Enerji sektöründe spekülatif ve olumsuz etki yaratma amacı taşıyan herhangi bir dayanağı olmayan, tamamen asılsız bu iddialara karşı tüm yasal haklarımızı saklı tuttuğumuzu kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.”

Rus enerji şirketi Gazprom da bir açıklama yaparak BOTAŞ yönetimini devralmak için müzakereler yürütüldüğüne yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

 

text-ad
4 ilde yüzlerce dönüm arsa satışa çıktı! İstanbul da listede 4 ilde yüzlerce dönüm arsa satışa çıktı! İstanbul da listede Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen Mehmetçik sayısı 12'ye yükseldi! Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen Mehmetçik sayısı 12'ye yükseldi! Fatih Altaylı Silivri'den duyurdu: ''4 belediyeye daha operasyon hazırlığı var'' Fatih Altaylı Silivri'den duyurdu: ''4 belediyeye daha operasyon hazırlığı var'' Türkiye'nin tescilli güzeli tatil pozlarıyla ortalığı karıştırdı Türkiye'nin tescilli güzeli tatil pozlarıyla ortalığı karıştırdı Galatasaray'ın yıldızı, Türk sosyal medya fenomenini ''stalk''larken acemiliği yüzünden ifşa oldu Galatasaray'ın yıldızı, Türk sosyal medya fenomenini ''stalk''larken acemiliği yüzünden ifşa oldu Yiğit Bulut kansere yakalandı Yiğit Bulut kansere yakalandı Darbeye teşebbüsle suçlanıyor: Ayşe Barım davasında 11 ünlü isme zorla getirme kararı Darbeye teşebbüsle suçlanıyor: Ayşe Barım davasında 11 ünlü isme zorla getirme kararı Süper Lig'in eski gol kralı takımsız kaldı! Süper Lig'in eski gol kralı takımsız kaldı! Türkiye'nin en büyük şirketleri belli oldu Türkiye'nin en büyük şirketleri belli oldu Kız kardeşini defalarca bıçaklayıp başını kesmeye çalıştı! Kız kardeşini defalarca bıçaklayıp başını kesmeye çalıştı!
Avrupa'da, ABD'de tüm dünyada yasak, Türkiye'de çatır çatır satıyorlar! Avrupa'da, ABD'de tüm dünyada yasak, Türkiye'de çatır çatır satıyorlar! Bankaların ATM'lerinde yeni dönem başladı: Limitler değiştirildi! Bankaların ATM'lerinde yeni dönem başladı: Limitler değiştirildi! Survivor adasının yasak aşk iddialarının başrolleri fena yakalandı Survivor adasının yasak aşk iddialarının başrolleri fena yakalandı Kulislere bomba gibi düşen iddia: ''Erdoğan veda konuşması yaptı'' Kulislere bomba gibi düşen iddia: ''Erdoğan veda konuşması yaptı'' Partilerin ''parti üye sayıları''nda büyük değişim; AK Parti düşüşte, CHP yükselişte Partilerin ''parti üye sayıları''nda büyük değişim; AK Parti düşüşte, CHP yükselişte Aşiret düğününde gelin ve damada takı değil adeta bir servet takıldı! Aşiret düğününde gelin ve damada takı değil adeta bir servet takıldı! Durmak yok, zamlara devam! Akaryakıt fiyatlarına yine, yeniden dev gibi bir zam geliyor! Durmak yok, zamlara devam! Akaryakıt fiyatlarına yine, yeniden dev gibi bir zam geliyor! Şeyma Subaşı Bodrum'da aşka geldi: Dudak dudağa aşk pozu olay oldu Şeyma Subaşı Bodrum'da aşka geldi: Dudak dudağa aşk pozu olay oldu Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı hem itirafı hem de kararıylaherkesi şaşırttı Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı hem itirafı hem de kararıylaherkesi şaşırttı İstanbul'da parkta güpegündüz cinsel ilişki rezaleti İstanbul'da parkta güpegündüz cinsel ilişki rezaleti