Bakan Albayrak'tan büyüme rakamlarına ilk yorum

Bakan Albayrak'tan büyüme rakamlarına ilk yorum
Güncelleme:

Türkiye ekonomosi bu yılın üçüncü çeyreğinde yüzde 0.9 büyüdü. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, büyüme ivmesinin artmaya devam ettiğini belirtti.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yılın üçüncü çeyrek büyüme rakamlarını değerlendirdi. Bakan Albayrak yıllık bazda büyümeyi önemli gördüklerini ve öncü göstergelerin büyüme ivmesinin artacağına işaret ettiğini belirtti. 

Bakan Albayrak'ın Twitter'daki açıklamaları şöyle:

"Çeyreklik bazda büyümelerin ardından 3. çeyrekte ekonomimiz, yıllık bazda da büyümeye geçti. Dengelenme dönemi başarısı ile maliyetlerde sağlanan düşüş, artan güven endeksleri ve değişim sürecinin etkileri ile sanayide gelen yıllık bazda büyümeyi önemli görüyoruz.

4. çeyreğe ilişkin öncü göstergeler, büyüme ivmemizin artmaya devam ettiğini gösteriyor. %5’lik büyüme hedefimiz için sanayi katma değerini artırmaya, özellikle yatırımlar tarafındaki toparlanmayı hızlandırmaya, üretim ve istihdam odaklı sektörleri güçlendirmeye odaklanacağız."

Türkiye'nin büyüme rakamları belli olduTürkiye'nin büyüme rakamları belli oldu

 

text-ad
20 yaşındaki cani, eşinin 16 yaşındaki eski nişanlısını öldürdü 20 yaşındaki cani, eşinin 16 yaşındaki eski nişanlısını öldürdü Türkiye'nin Pisa kulesinden bile daha eğri tarihi minaresini görenler gözlerine inanamıyor! Türkiye'nin Pisa kulesinden bile daha eğri tarihi minaresini görenler gözlerine inanamıyor! İbrahim Tatlıses ile kızı Dilan Çıtak mahkemelik oldu İbrahim Tatlıses ile kızı Dilan Çıtak mahkemelik oldu Ticaret Bakanlığı'nın güvensiz ürünler listesi güncellendi: Listede yine yok yok! Ticaret Bakanlığı'nın güvensiz ürünler listesi güncellendi: Listede yine yok yok! Ezhel tepki yağmuruna dayanamadı ve tamamen bıraktı! Ezhel tepki yağmuruna dayanamadı ve tamamen bıraktı! Ünlü deprem uzmanı 3 fay hattını işaret ederek ''bir şehrin kaderi bu 3 faya bağlı'' dedi Ünlü deprem uzmanı 3 fay hattını işaret ederek ''bir şehrin kaderi bu 3 faya bağlı'' dedi Survivor adasını sessiz sedasız terk eden Hikmet Tuğsuz bakın nereden çıktı Survivor adasını sessiz sedasız terk eden Hikmet Tuğsuz bakın nereden çıktı WhatsApp dinlenebiliyor mu? sorusunun yanıtı herkesi şoke etti! WhatsApp dinlenebiliyor mu? sorusunun yanıtı herkesi şoke etti! Şehit Ömer Halisdemir'in kızı Elif Nur teğmen oldu Şehit Ömer Halisdemir'in kızı Elif Nur teğmen oldu Eşine sinirlenen kadın cipi ile eşinin aracına vura vura otomobili hurdaya çevirdi! Eşine sinirlenen kadın cipi ile eşinin aracına vura vura otomobili hurdaya çevirdi!
CHP'den AK Parti'ye geçen Özlem Çerçioğlu sessizliğini bozdu CHP'den AK Parti'ye geçen Özlem Çerçioğlu sessizliğini bozdu ''Cushing Sendromu''na yakalanan Türkan Şoray'ın sağlık durumunu kızı Yağmur Ünal açıkladı ''Cushing Sendromu''na yakalanan Türkan Şoray'ın sağlık durumunu kızı Yağmur Ünal açıkladı Sağlık Bakanlığı'ndan yeni uygulama: 15 milyon kişiye SMS gönderilecek! Sağlık Bakanlığı'ndan yeni uygulama: 15 milyon kişiye SMS gönderilecek! Bilal Erdoğan, Bursa Valisi'ni ziyaret edip, valinin koltuğunda oturdu Bilal Erdoğan, Bursa Valisi'ni ziyaret edip, valinin koltuğunda oturdu AK Partili isimden AK Partililere dikkat çeken Erdoğan uyarısı: ''Vitrin süsü mü ?'' AK Partili isimden AK Partililere dikkat çeken Erdoğan uyarısı: ''Vitrin süsü mü ?'' Mansur Yavaş'tan ''AK Parti'ye geçiyor'' iddialarına zehir zemberek yanıt Mansur Yavaş'tan ''AK Parti'ye geçiyor'' iddialarına zehir zemberek yanıt Öldüresiye darp edilen kadın mahkemede kendini evire çevire döven erkekleri affetti! Öldüresiye darp edilen kadın mahkemede kendini evire çevire döven erkekleri affetti! İstanbul'da fırtınada göz göre göre ölüm kamerada! İstanbul'da fırtınada göz göre göre ölüm kamerada! Değişimi de taciz itirafı da olay olmuştu... Takipçisine verdiği yanıt dikkat çekti... Değişimi de taciz itirafı da olay olmuştu... Takipçisine verdiği yanıt dikkat çekti... Arkasında Chery olan ezber bozan menzil uzatma sistemli 2 yeni SUV'unu tanıttı Arkasında Chery olan ezber bozan menzil uzatma sistemli 2 yeni SUV'unu tanıttı