Rusya Ukrayna'ya ait 11 İHA'yı imha etti

Rusya Ukrayna'ya ait 11 İHA'yı imha etti
Güncelleme:

Rus hava savunma sistemlerinin Kırım Yarımadası ve Rusya'nın çeşitli bölgeleri üzerinde Ukrayna tarafından fırlatılan 21 İHA'yı imha ettiği açıklandı.

Moskova Savunma Bakanlığı bugün Rus hava savunma sistemlerinin Ukrayna tarafından fırlatılan, Kırım Yarımadası ve Rusya'nın çeşitli bölgeleri üzerinde 21 İHA'yı imha ettiğini bildirdi.

RIA devlet haber ajansının bildirdiğine göre, Rusya'nın savunma sistemleri Kırım üzerinde 11 İHA'yı düşürdü. Rusya, 2014 yılında Kırım'ı Ukrayna'dan ilhak etmişti.

Reuters'ta yer alan habere göre, Moskova'nın Kırım'daki Sevastopol Valisi Mikhail Razvozhayev, Telegram adlı mesajlaşma uygulamasında Kırım'ın en büyük şehri ve Karadeniz'in önemli bir limanı olan Sevastopol'a yapılan saldırıda herhangi bir hasar olmadığını söyledi.


Ukrayna'nın fırlattığı insansız hava araçları da Belgorod üzerinde düşürüldü. Bölgenin valisi Vladislav Shapsha, Telegram'da yaptığı açıklamada, Kaluga bölgesinin idari merkezi olan Kaluga şehrinin eteklerindeki konut dışı bir binanın çatısına drone enkazının düştüğünü, ancak büyük bir hasar veya yaralanma olmadığını söyledi.

Kiev, son aylarda hava saldırılarını yoğunlaştırdı; saldırıların Moskova'nın savaş çabalarını baltalamak için Rus askeri altyapısını hedef aldığı belirtiliyor.

 

Yaz gelirken Türkiye'nin turizm cenneti Bodrum'dan kötü haber geldi Yaz gelirken Türkiye'nin turizm cenneti Bodrum'dan kötü haber geldi ORC'nin 30 ildeki son genel seçim anketinin sonuçları açıklandı ORC'nin 30 ildeki son genel seçim anketinin sonuçları açıklandı Meral Akşener'in neden çıtının çıkmadığı belli oldu! Meral Akşener'in neden çıtının çıkmadığı belli oldu! Yeşilçam efsanesi ünlü sanatçı Filiz Akın'ı kaybettik Yeşilçam efsanesi ünlü sanatçı Filiz Akın'ı kaybettik Bir zamanlar teröristlerin kol gezdiği tepelerdeki doğal antibiyotik tezgahlara indi Bir zamanlar teröristlerin kol gezdiği tepelerdeki doğal antibiyotik tezgahlara indi Soğuğa, yağmura, kara bir kez daha veda edin! Hava çok hızlı ısınacak! Soğuğa, yağmura, kara bir kez daha veda edin! Hava çok hızlı ısınacak! ''Analiz sonuçları temiz çıktı'' denmişti, 1,5 ay sonra bir hamle daha ''Analiz sonuçları temiz çıktı'' denmişti, 1,5 ay sonra bir hamle daha Benzin, motorin ve LPG'ye 3 gün üstüste 3 zam geliyor! Benzin, motorin ve LPG'ye 3 gün üstüste 3 zam geliyor! Topuk kanı alınmadığı için kayyum atanan bebek davasında karar çıktı Topuk kanı alınmadığı için kayyum atanan bebek davasında karar çıktı MHP'ye yakınlığıyla bilinen isim Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili olay iddialar MHP'ye yakınlığıyla bilinen isim Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili olay iddialar
Adem amca ile bir kez daha kavuşan Yaren leyleğin fotoğrafına Avrupa'dan ödül Adem amca ile bir kez daha kavuşan Yaren leyleğin fotoğrafına Avrupa'dan ödül MHP, iktidarın CHP'ye kayyum atama planını açıkladı MHP, iktidarın CHP'ye kayyum atama planını açıkladı Özel'den skandal iddia: ''Soruşturmanın kilit ismi aynı gün serbest bırakıldı!'' Özel'den skandal iddia: ''Soruşturmanın kilit ismi aynı gün serbest bırakıldı!'' Türkiye'nin ''Ahmet Baba''sı Müge Anlı'da eski eşinin dolandırdığı engelli kadına hediye araba! Türkiye'nin ''Ahmet Baba''sı Müge Anlı'da eski eşinin dolandırdığı engelli kadına hediye araba! İmamoğlu'nun gözaltına alındığı an Leman'ın kapağında İmamoğlu'nun gözaltına alındığı an Leman'ın kapağında Çiftçinin tarlasını ''masal diyarına'' çeviren bu yöntemi yüzlerce ağacı kurtardı! Çiftçinin tarlasını ''masal diyarına'' çeviren bu yöntemi yüzlerce ağacı kurtardı! 200 metrelik dev köprü çöktü, çok sayıda ölü var! 200 metrelik dev köprü çöktü, çok sayıda ölü var! 79 canı yitirdiğimiz Kartalkaya faciasındaki bilirkişi raporu ortaya çıktı 79 canı yitirdiğimiz Kartalkaya faciasındaki bilirkişi raporu ortaya çıktı Cem Küçük ''sanatçı takımı'' dedi, Şevket Çoruh'tan tokat gibi bir yanıt geldi Cem Küçük ''sanatçı takımı'' dedi, Şevket Çoruh'tan tokat gibi bir yanıt geldi ''CHPKK'' eleştirileri sonrasında Tanju Özcan'dan ülkücülere zor soru! ''CHPKK'' eleştirileri sonrasında Tanju Özcan'dan ülkücülere zor soru!