Afrika Kurban Bağışı Yardımı Nasıl Yapılır?

Afrika Kurban Bağışı Yardımı Nasıl Yapılır?
Güncelleme:

Kurban bağışı Afrika bölgesi için özellikle bir önem taşımaktadır. Afrika bölgesinde mevcut durum birçok açıdan kurban bağışının yapılması ve bu bölge için istikrarlı bir gıda yardım zincirinin oluşturulması konusunda büyük önem taşır.

Kurban Bayramı sayesinde bu yardımlar dönem içinde bir süreliğine yüksek bir ivme kazanır. Kurban Bayramı dışında da kurban bağışı Afrika bölgesi için özellikle Adak, Şükür, Nafile ve Akika kurbanları ile sağlanmaktadır. Bu sayede birçok kişi devamlı olarak kurban bağışlarından yararlanabilir. Kurban Bayramı oldukça özel ve güzel atmosfere sahip günler geçirmemizi sağlayan bir süreçtir. Yardımlaşmanın, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin pekişmesine yardımcı olacak ciddi bir önem taşımaktadır.

 Bu sebeple Kurban Bayramında din, dil, ırk ve renk ayırt etmeksizin birçok kişinin elinden tutabilmek ve yardımları iletebilmek kritik bir öneme sahiptir. Bu sayede dünya barışına ve kardeşliğe de büyük bir vurgu yapılmış olunur. Dinimiz kardeşlik ve beraber dinidir. Bu sayede bizler görevlerimizi ve dini ibadetlerimizi yerine getirirken başkalarına da faydalı olacak şekilde bu işlemlerin yapılması oldukça faziletlidir. 

Afrika bölgesi de bu alanda beraberlik ve dayanışmaya en çok ihtiyaç duyulan bölgeler arasında yer almaktadır.  Yedi Başak İnsani Yardım Derneği de bu dayanışma konusundaki açığı ve insanların gıdaya ulaşım sorununu göz önüne alarak Afrika bölgesine her sene devamlı şekilde kurban bağışlarını iletmeye devam etmektedir.

Afrika Kurban Bağışı Yardımı Nasıl Yapılır? - Resim : 1

Afrika’da Yurtdışı Kurban Bağışı

Yurt dışı kurban bağışı alanında da özellikle Yedi Başak İnsani Yardım Derneğinin en gözde bağış bölgelerinden olan Afrika bölgesi için yoğun bir talep olduğunu söylemek mümkündür. Dernek olarak Yedi Başak İnsani Yardım Derneği Afrika bölgesi için her sene farklı faaliyet alanlarında bağış organizasyonu düzenleyen dernekler arasında yer almaktadır. Bu konuda birçok alanda yardımların bölgeye iletilmesi bölgedeki insanların refah seviyensin artmasına, gıdaya erişim sorunlarının önün geçilmesine ve bundan kaynaklı yaşanacak olan sağlık sorunlarının, ölümlerin engellenmesine yardımcı olacaktır.

 Yedi Başak İnsani Yardım Derneği her sene yurt dışı kurban bağışı için farklı bölgelere gönül coğrafyasını genişleterek yardım götürmeye devam ederken aynı zamanda sürekli olarak yardım gönderilen bölgeleri de bünyesinde barındırmaktadır. Kurban Bayramı dışında diğer projelere de destek vermek isterseniz, Afrika’da meyve ağacın olsun, katarakt ameliyatı, Kuran-ı Kerim dağıtımı, su dağıtımı (4ton), sadaka, yemek ikramı, süt keçisi, bebek maması dağıtımı, kardeş aile, birlikte ev yapalım, camii-Mescid destekleme, kuran kursu ve park yapımı gibi projelere de katkıda bulunabilirsiniz.

Bu projeler için gerekli miktarları sepetinize ekleyerek SSL Şifreleme Güvenli Ödeme yöntemleri ve 3D Secure Doğrulama sayesinde güvenli bir şekilde ödemelerinizi gerçekleştirebilir ve bir ihtiyaç sahibinin daha yüzünü güldürebilirsiniz. Yurtdışı kurban bağışı projeleri için de yedi Başak İnsani Yardım Derneği web sayfası üzerinde bulunan kurban sekmesinden ücretlere ve bağış kanallarına ulaşabilirsiniz.

Afrika Kurban Bağışı Yardımı Nasıl Yapılır? - Resim : 2

En Ucuz Kurban Bağışı Nasıl Yapılır?

Dernek üzerinden gerçekleştireceğiniz yardımları bir sepette farklı kişi ve amaçlar için bağış ekleyebilir ve ödeme yöntemlerini takip ederek işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.  Dilerseniz Sepetiniz için her ay otomatik tekrarlanma talimatı verebilirsiniz.

Bağışlarınızı takip edebilmek için web adresimize kayıt oluşturabilir ve Kayıtlı kullanıcı olarak yaptığınız tüm bağışları takip edebilirsiniz.  Yurt içi veya yurt dışından yapılacak olan bağışların güvenliğini önemseyen Yedi Başak İnsani Yardım Derneği sayesinde bağışlarınızı güvenilir şekilde online işlemler üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Bağışlarınızın devamlılığı ihtiyaç sahibi insanlar için büyük bir önem taşımaktadır. Bu sebeple otomatik ödeme talimatlarını kullanarak her ay bağış devamlılığını sağlayabilir ve yine bu işlemleri de güvenli şekilde gerçekleştirebilirsiniz. 

Bağışlarınızın durumunu anlık takip edebilmek için derneğin kayıtlı üyesi olabilir ve bağış durumlarınızı kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Yedi Başak İnsani Yardım Derneği bağış kanallarını en güvenilir şekilde aktif tutan derneklerden birisidir. Kurban Bayramı özelinde de kurban bağışlarınızı en güvenilir şekilde gerçekleştirmenizi sağlar.

Karşınıza çıkan ve asılsız en ucuz kurban bağışı başlığında yer alan sözde kurum veya kuruluşlar tarafından istismar edilmenizin önüne geçerek güvenli bir bağış süreci geçirmenize destek olur. Derneğin web sayfası bağışçı haklarının korunması ve güvenli ödeme yöntemlerini dikkate alarak düzenlenmiştir.  SSL Şifreleme Güvenli Ödeme yöntemleri ve 3DSecure Doğrulama ile bağışlarınızın ve kart bilgileriniz korunur

Afrika Kurban Bağışı Yardımı Nasıl Yapılır? - Resim : 3

Afrika Kurban Bağışı Yardımı Nasıl Yapılır? - Resim : 4

Afrika Kurban Bağışı Yardımı Nasıl Yapılır? - Resim : 5

 

.