Kartal Belediyesi, amatör spor kulüplerine içme suyu desteğini sürdürüyor

Kartal Belediyesi, ilçe genelinde spora ve sporcuya verdiği desteği sürdürüyor. Spora yönelik hizmetleri ve projeleri hayata geçiren Kartal Belediyesi, ilçedeki amatör spor kulüplerine bir yandan malzeme yardımını sürdürürken, diğer yandan kulüplerin yıllık içme suyu ihtiyacını da karşılıyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kartal’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine içme suyu desteği sağlayan Kartal Belediyesi, Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Taş ve Kartal Amatör Spor Kulüpleri (KASK) Dernek Başkanı Nasır Süleymanoğlu eşliğinde, toplamda 300 bin adet bardak su dağıtımı gerçekleştirdi. Amatör spor kulüpleri tek tek ziyaret edilerek sporcuların bir yıllık su ihtiyacı karşılanmış olacak.

Gençlerimiz Faydalı Alışkanlıklar Edinsin Diye Çalışıyoruz

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Kartal’da gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan koruyarak onlara sağlıklı bir gelecek sunan amatör spor kulüplerimizin emeklerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da daima destek olacağız. Kulüplerimize içme suyu dışında sportif faaliyetlerini gerçekleştirebilmeleri için envanterlerinde eksik olan malzemelerin dağıtımını da Kartal Belediyesi olarak gerçekleştirmekteyiz. Gençlerimizin geleceklerinde önemli rol oynayan kulüplerimizin daima destekçisiyiz.” ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber