Büşah Gencer

busahgencer@hotmail.com
TÜM YAZILARI
Üç büyüğün asıl ''Savaş Meydanı'' Avrupa Ligi'dir Haber3.com yazarı Büşah Gencer yazdı: Türkiye ligi bir yana, TFF'siz ve MHK'siz Avrupa Ligi bir yana... Üç büyüğün asıl ''Savaş Meydanı'' Avrupa Ligi'dir.
İzmir'de futbol ve strateji faciası: Fenerbahçe düşmanlığı tırmanıyor, uyanın Haber3.com yazarı Büşah Gencer yazdı: İzmir'de futbol ve strateji faciası: Fenerbahçe düşmanlığı tırmanıyor, uyanın! 3 basit gol yedi diye ''vurun abalıya'' yapan Fenerbahçeliler sakin olun: Her şey çok güzel olacak Haber3.com yazarı Büşah Gencer yazdı: 3 basit gol yedi diye ''vurun abalıya'' yapan Fenerbahçeliler sakin olun: Her şey çok güzel olacak TFF seçimlerindeki dip dalga uyarıdır; Eyyy Büyükekşi, Türk futbolu sana hakkını helal etmez Haber3.com yazarı Buşah Gencer yazdı: TFF seçimlerindeki dip dalga uyarıdır! Hacıosmanoğlu için sakin olunmalı! Eyyy Büyükekşi, Türk futbolu ve milyonlar sana hakkını helal etmez!
Şimşek onay vermezse futbolumuz Avrupa kupalarından men edilebilir Haber3.com yazarı Büşah Gencer yazdı: Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek onay vermezse futbolumuz Avrupa kupalarından men edilebilir. Ayrıca Hazine ve Maliye Bakanlığı vergi borcu yapılandırması yapmazsa kulüplerde transfer de durabilir... Allah'ın hakkı 3'tür derler, aman dikkat sayın Ali Koç... Haber3.com yazarı Büşah Gencer yazdı: Allah'ın hakkı 3'tür derler, aman dikkat sayın Ali Koç! Aziz Yıldırım nasıl kaybetti ? Mourinho ne için kararlıydı ? Haber3 Fenerbahçe''de ne yazarsa o olur... Futbol hiç bu kadar şaibeli olmamıştı Haber3.com yazarı Büşah Gencer yazdı: Adın tarihe yazıldı Büyükekşi; kulakların çok çınlayacak! Futbol hiç bu kadar şaibeli olmamıştı Fenerbahçe: 2 Galatasaray: 1 , Ali Koç: 2 Aziz Yıldırım: 0 Haber3.com yazarı Büşah Gencer yazdı: Fenerbahçe: 2 Galatasaray: 1 , Ali Koç: 2 Aziz Yıldırım: 0 Fenerbahçe büyüğünde büyüğüdür... Gelen kazanır, giden kaybeder... Haber3.com yazarı Büşah Geçer yazdı: Fenerbahçe büyüğünde büyüğüdür... Gelen kazanır, giden kaybeder... Ne olacak bu Fenerbahçe'nin hali ? Haber3.com yazarı Büşah Gencer yazdı: Ne olacak bu Fenerbahçe'nin hali ? Gerçekleri söyle bize Jorge Jesus Haber3.com yazarı Büşah Gencer yazdı: Gerçekleri söyle bize Jorge Jesus Fenerbahçe şampiyon olamaz! Haber3.com yazarı Büşah Gencer yazdı: Fenerbahçe şampiyon olamaz! Cristiano Ronaldo Türkiye'ye gelir mi! Haber3.com yazarı Büşah Gencer yazdı: Cristiano Ronaldo Türkiye'ye gelir mi! Valencia ve Qatar Haber3.com yazarı Büşah Gencer yazdı Valencia ve Qatar Ali Koç kadar başınıza taş düşsün! Haber3.com spor yazarı Büşah Gencer yazdı: Ali Koç kadar başınıza taş düşsün!