''Kalbim Türkiye diyor''

Oumar Niasse ara transfer için Galatasaray’a net mesajlar gönderdi.

Lokomotiv Moskova’nın en önemli hücum kozu Oumar Niasse rövanş maçında da Beşiktaş’ın başına dert oldu. Rusya’daki maçta takım arkadaşı Maicon’a asist yapan Senegalli futbolcu dün akşam da takımını beraberliğe taşıyan golü kaydetti. Niasse, Akhisar Belediye forması giydiği dönemde Beşiktaş’a karşı oynadığı 3 maçta golle buluşamamıştı.

Sezon başında Galatasaray’ın transfer gündemine gelen Niasse maçtan sonra çarpıcı açıklamalar yaptı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun kendisini çok istediğini kaydeden başarılı futbolcu, “Ben de Galatasaray’da oynamak istiyordum. Çok büyük takım, transferim iyi olacaktı, çok üzüldüm” dedi.

Lokomotiv Moskova’nın kendisini bırakmak istemediğini de kaydeden Senegalli forvet, “Kulübümde bana ihtiyaçları olduğunu güzelce anlattılar. Açıkçası zor oldu ama Lokomotiv Moskova takımda kalmamı istedi. Şu anda kalbimin sesini dinliyorum ve kalbim ‘Türkiye’ diyor. Ancak bu futbol hiç belli olmuyor. Ocak ayında her şey olabilir. Selçuk, Bilal ve Sneijder gibi oyuncuların önünde oynamak harika olur” diyerek, Galatasaray’a net mesajlar yolladı.

Sonraki Haber