Yüksek kalite, bol alternatif !

Beşiktaş’ın sezon başında kurduğu geniş kadronun faydaları ortaya çıkmaya başladı.

Beşiktaş’ın sezon başında kurduğu geniş kadronun faydaları ortaya çıkmaya başladı. Transferin en hızlı takımı, çok yönlü kadrosuyla Avrupa’nın önde gelen kulüplerine benzer bir uygulama ortaya koydu.

Barcelona ve Juventus’un çok yönlü kadrolarının benzeri Kartal’da da oluştu. Sezon boyunca 3 kulvarda mücadele edecek Şenol Güneş’in elindeki kadro, her mevkiide en az 2, bazı anlarda da 3-4 farklı opsiyona yükseliyor. Buna göre sol bekte Adriano, Caner ve Tosic ile 3 sol bek oluşurken, Gökhan ve Beck’in oluşturduğu sağ bekteki alternatifler Atiba ve Necip’le çoğalıyor.

Stoperde de benzer durum göze çarparken, Atiba, Adriano ve Necip gibi isimlerle alternatif sayısı 6 oluyor. Forvet hattında da benzer durum var. Cenk Tosun, Aboubakar ve Ömer gibi isimlere Talisca da eklenebiliyor. Kanatlarda da Aras, Olcay, Quaresma ve Kerim yer alırken, Talisca ile Ömer kenarlara kayabiliyor.

Orta saha merkezde Talisca oyun kurucu sayıldığında Atiba, Oğuzhan, Tolgay, Gökhan İnler ve Necip’ten oluşan 6 kişilik bir ekip ortaya çıkıyor.

Sonraki Haber