Robin Van Persie kafa karıştırdı !

Robin Van Persie’nin golü, Pereira’yı kararsızlığa itti.

Çaykur Rizespor karşısında Sow-Fernandao ikilisini forvette düşünen Fener’in Portekizli hocası, Hollandalı oyuncuyu alternatifler arasına aldı

Robin Van Persie’nin Atromitos maçındaki performansı ve golü, Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira’nın kafasını karıştırdı. 

Sow ve Fernadao ikilisi ile Çaykur Rizespor maçına çıkmayı planlayan Portekizli teknik adamın, son Atromitos maçından sonra kararını değiştirebileceği ifade edildi.

Sakatlığını atlatması ve moralli olması sebebiyle Van Persie’nin ilk 11’e yakın olduğu dile getirildi. Teknik direktör Pereira’nın Sow, Fernandao ve Van Persie arasındaki tercihini maç günü yapacağı kaydedildi.

Bu arada Atina’dan uçakla dün Sabiha Gökçen Havalimanı’na gelen sarı-lacivertli takım, daha sonra Samandıra’daki Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ne geçti.

Fenerbahçe, deplasmanda yarın Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı. Sarı-lacivertlilerde Atromitos karşısında forma giyenler yenilenme çalışması yaparak idmanı tamamlarken, diğerleri teknik direktör Pereira’nın öngördüğü çalışma programını uyguladı.

Sonraki Haber