Muharrem Usta'dan çarpıcı açıklama !

Muharrem Usta 4 yıllık gözetim süresi istedikleri UEFA’ya gelecek planlarını anlattıklarını söyledi.

Başkan Muharrem Usta, UEFA ile yürütülen finansal fair-play görüşmelerini değerlendirirken çarpıcı ifadeler kullandı. Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği’nin gecesine katılan Başkan Usta, UEFA’dan 4 yıllık gözetim istediklerini açıkladı.

Bordo-mavili taraftarlara kapsamlı bilgiler aktaran Usta, “UEFA’da 2 saatlik bir görüşmemiz oldu. Altı kişilik bir ekiple Trabzonspor’un geleceğini nasıl planladığımızı anlattık. UEFA yetkilileri ile Trabzonspor’un mevcut durumunu ve yarınını konuştuk. Dört yıllık iş planı sunduk. Trabzonspor’un üç ayda 50 milyon tasarruf ettiğini belgeleriyle tek tek UEFA’nın önüne koyduk. UEFA’nın elindeki kılıç boynumuzda. Kendi onurumuz için ve Trabzonsporumuz için bu iş planını yaptık. Ama elbette UEFA’nın gözetimine de girdiğimiz için masaya 6 ayda bir oturacağız” dedi.

‘Kalkmasını biliriz’
Başkan Muharrem Usta şöyle devam etti:
“Ümit ederim ki oradan bir ceza almayız. Ne gelecek, muhtemelen bir hafta 10 gün içerisinde göreceğiz. Ben gözetimle atlatabilme ihtimalini yüzde 50.1 gibi görüyorum. Yani birazcık sanki o tarafa döndü gibi. Ama ceza da gelebilir mi, gelebilir. Ceza da gelse, dünyanın sonu değil. Gözetim de gelse, ceza kararı da gelse bizim için kurtuluş değildir. Kurtuluş reçetesi Trabzonspor yönetimi olarak bizim elimizdedir ve size sırtımızı dayadığımız milyonlardadır. Endişeniz olmasın, her ne gelirse gelsin, altından çok ama çok iyi kalkmasını bileceğiz.”

Sonraki Haber