Fenerbahçe'de Mourinho'yu unutturacak transfer bombası

Yeni sezon için teknik direktörlük görevine Jose Mourinho'yu getiren Fenerbahçe şimdi de yıldız transferleri art arda açıklamaya hazırlanıyor. İpucunu Acun Ilıcalı verdi.

Fenerbahçe'de Ali Koç'un listesinde yer alan Acun Ilıcalı, Sporst Digitale YouTube kanalına konuk oldu ve Ilıcalı, "Hocamız ve kadroyla eski Kadıköy’ü geri getireceğiz. Öyle bir kadro olacak ki… İnsan yerinde oturamayacak. Müthiş oyuncularla görüşüyoruz. Tüm dünya bizi konuşuyor." dedi.

İşte Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran açıklamaları:

Mourinho’nun gelişinden sonra takımda kalmak isteyen oyuncular var. Ortak düşüncemiz, takıma 4-5 üst düzey oyuncu transferi. Sadece yıldız değil, efektif yıldızlar gelecek. Birçok oyuncuyla anlaşmak üzereyiz. Fenerbahçe’ye çok iyi isimler gelecek. Jose Mourinho, Szymanski’ye bayılıyor. Sözleşmesi bitecek olan Mert Hakan Yandaş kalacak gibi düşünüyorum.

Mourinho, takımımızın hızını artırmak istiyor. Takımı yavaş buluyor. Seçim kazanacağız diye hemen bir isim getirmek mi, yoksa hocamızın puzzle’ını tamamlayacak bir isim getirmek mi?

Aziz Yıldırım'ın "FETÖ'cülere pasaport veriyor" iddiasına da yanıt verdi

Acun Ilıcalı ayrıca kendisini "FETÖ'cülere pasaport çıkartmakla" suçlayan Aziz Yıldırım'a da yanıt vererek "

Aziz Yıldırım’ı anlayamıyorum. Ne zaman başkan değişti, Aziz Yıldırım bana düşman oldu. Aziz Yıldırım varken de kulübe yardım ediyordum. 5-6 güne kadar benle hiçbir problemi yokken şimdi akla hayale sığmayacak iftiralarda bulunmaya başladı. Hiç mi vicdanın yok?" dedi.

"Aziz Yıldırım Dominik ile Dominika'yı karıştırdı" diyen ılıcalı "

Aziz Yıldırım, Dominika’daki insanların pasaport olayını Dominik Cumhuriyeti zannetmiş… Aynı ülke bile değil! Dominik pasaportunun herhangi bir esprisi yok." ifadelerini kullandı.