Burak Yılmaz'dan Trabzonspor taraftarına: ''Adam mısınız ulan siz ?''

Trabzonspor ile Kayserispor arasında oynanan ve 2-2 beraberlikle biten maçın ardından Trabzonspor'un eski futbolcularından olan Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz ile Trabzonspor taraftarı arasında tartışma çıktı. Burak Yılmaz kendisine küfür eden taraftarlara "adam mısınız ulan siz" diye bağırdı.

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Trabzonspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından bordo-mavili taraftarlarla yaşadığı gerilimle gündeme oturdu.

Eski takımı Trabzonspor’un taraftarları, karşılaşmanın sonunda Burak Yılmaz'a tepki gösterdi. Tribünlerden yükselen küfürlü tezahüratlar karşısında sessiz kalamayan Yılmaz, kendisine hakaret eden taraftarların bulunduğu bölgeye yöneldi. Sinirlerine hakim olamayan deneyimli teknik adam, "Ben hayatım boyunca bu kulübe yanlış yapmadım." diyerek tepkisini dile getirdi.

 Ancak bu açıklaması da taraftarları yatıştırmaya yetmedi. Sözlü saldırıların devam etmesi üzerine Burak Yılmaz, öfkesini kontrol edemeyerek, "Lan oğlum! Adam mısınız lan siz!" sözleriyle tepkisini sertleştirdi.

Gerilimin tırmanması üzerine güvenlik güçleri araya girerek Yılmaz'ı güçlükle soyunma odası tüneline yönlendirdi.

Yaşananlarla ilgili olarak açıklama yapan Burak Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

Benim Trabzonspor'a hiçbir zaman yanlışım olmadı. Ben Trabzonspor'u çok seviyorum. İster inanın, ister inanmayın. Ekmeğini yedim. Beni ben yapan Trabzonspor'dur. Beni tekrardan Türk futboluna kazandıran Şenol Güneş ve Trabzonspor'dur. Bunu kimse inkar edemez. Küfür de olsa, başka bir şey de olsa beni sevdiklerini biliyorum. Ben de seviyorum. Ancak ben Kayserispor'un hakkını korumak için her şeyi yapmak zorundayım. Bana yakışan bu. Bize bunu buralarda öğrettiler. Trabzonspor'a başarılar diliyorum. Allah yollarını açık etsin.

Sonraki Haber