''Kontrolsüz atak yapıyoruz''

Kaleci Volkan Demirel, gol atmak için geride açıklar verdiklerini söyledi.

Kaleci Volkan Demirel karşılaşma sonrası hem Sivas maçını, hem de ligin ilk yarısını değerlendirdi. Tecrübeli file bekçisi, “40 puan ilk devre için iyi. Beşiktaş’ı da tebrik etmek lazım. Mücadele güzel geçti” dedi.

Volkan, “Çok zevkli bir maç oldu. Fenerbahçe olarak kontrollü olmamız lazım, pozisyon vermememiz ve kontrollü atağa çıkmamız gerekiyor. Bunlar analiz edilir. Şimdi bir aramız var, en iyi şekilde değerlendirip, en iyi şekilde hazırlanacağız” diye konuştu.

Gol atmak için geride açıklar verdiklerine vurgu yapan sarı-lacivertli ekibin kalecisi, “Kontrolsüz atak yapıyoruz ama bu iyi niyetten dolayı oluyor. Daha fazla gol atalım, taraftarımızı sevindirelim diye böyleyiz. Ben bile hızlı başlamak istiyorum. Hepimiz daha iyi gözükmek, daha iyi top oynamak için bunu yapıyoruz. Maç içinde yanlışlar da doğrular da olacaktır. 40 puanla ilk yarıyı bitirdiğimiz için iyi bir durumda olduğumuzu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

İtalyan Volkan

Çocuklarına dünyaca ünlü file bekçilerinin adlarını veren Fenerbahçe kaleci antrenörü Paolo Orlandoni’nin arkadaşı da dünkü karşılaşmayı izleyenler arasındaydı. Çocuğuna Volkan Demirel’in adını veren Orlandoni’nin arkadaşı ve oğlu maç sonrası yıldız kaleci ile bir araya gelerek fotoğraf çektirdi.

Sonraki Haber