Erol Bulut imzayı attı; o artık Cardiff City teknik direktörü

İngiltere Championship kulübü Cardiff City, teknik direktör Erol Bulut ile sözleşme yeniledi. 49 yaşındaki antrenör, Galler temsilcisi ile iki yıllık kontrat imzaladı.

İngiltere Championship ekibi Cardiff City'yi çalıştıran Erol Bulut, takımıyla sözleşme yeniledi. 49 yaşındaki teknik adam, Galler temsilcisi ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "A Takım Menajeri Erol Bulut'un mevcut sözleşmesini 2026 yazına kadar bağlı kalacak şekilde iki yıl uzattığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz" ifadeleri yer aldı. Cardiff City, geçtiğimiz sezonu 62 puanla 12. sırada tamamlamıştı.

Kulübü resmî internet sitesine açıklamalarda bulunan Erol Bulut, "Burada, Galler'in başkentinde sizlerle birlikte geçirdiğim süreyi uzatıyor olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyorum. Tan Sri Vincent'a kulübümüzü geleceğe taşıma konusunda bana güvendiği için teşekkür etmek istiyorum; bunu yapmak benim için bir zevk ve bana bu harika fırsatın sunulmasından dolayı minnettarım" ifadelerini kullandı.