Yılmaz Özdil'den Özgür Özel'e: ''Sana bu iftiranı yedireceğim''

Gazeteci yazar Yılmaz Özdil, kendisi için "hatamız nerede demek yerine, oy vermeyen seçmene bidon kafa diyen zihniyet" diyerek tepki gösteren CHP lideri Özgür Özel'e çok sert bir yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelmişti. Bu görüşmenin ardından Yılmaz Özdil 'Asrın Lideri Özgür Özel'e 'Koltuk' Verdi!' başlıklı bir video yayınlayarak bu görüşmeyi eleştirmişti.

Özel Ekol TV'de Armağan Çağlayan'ın "Hepsi Bu Hafta Oldu" adlı programında Yılmaz Özdil'e yanıt verdi. “Bu, ‘hatamız nerede’ demek yerine, oy vermeyen seçmene ‘bidon kafa’ diyen zihniyet." diyen Özel, 47 yıldır ilk kez birinci parti olmalarının sebebinin bu olduğunu söyledi.

Gazeteci Yılmaz Özdil, Özel'in bu çıkışı sonrasında bir açıklama yaparak "Sana bu iftiranı yedireceğim" diye tepki gösterdi. 

Özdil sosyal medya hesabından yaptığı peş peşe paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı:

"Buket Aydın'ın lideri Özgür Özel, sana bu iftiranı yedireceğim." 

"Erken seçim istemiyor, AKP'nin toparlanmasına fırsat tanıyor' dediğim için bana saldıran Özgür Özel, sana bu iftiranı yedireceğim."

"Namuslu gazetecilere küfreden trollerin abisi Özgür Özel, sana bu iftiranı yedireceğim."

"'Bütün dünyada, birinci parti olmasına rağmen erken seçim istemeyen ilk ve tek genel başkan' dediğim için, 'AKP’nin dört yıl daha iktidarda kalması için özel çaba harcıyor' dediğim için bana saldıran özgür özel, bu iftiranı sana yedireceğim."

"Bana milletvekiliyken yıllarca 'Yılmaz abi' diyen Özgür Özel, şimdi niye çıkıp iftira attığını -gözlüğünü çıkardın ama- gözüne sokacağım." 

Sonraki Haber