Nagehan Alçı, sevgilisiyle ilk kez görüntülendi

Rasim Ozan Kütahyalı ile olan evliliğini sonlandırdıktan sonra eski eşinden maddi ve manevi şiddet gördüğüne dair açıklamalarıyla gündemden düşmeyen gazeteci Nagehan Alçı, Yunan diplomat sevgilisi Stavros Christodoulidis ile ilk kez görüntülendi

Gazeteci Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı’nın 13 yıllık evliliği 3 Ekim 2023’te görülen dava ile bitti. Çift tek celsede boşanmıştı.

Alçı, evliliği boyunca Rasim Ozan Kütahyalı tarafından ağır psikolojik, fiziksel ve ekonomik şiddete maruz kaldığını ve tehdit edildiği söylemişti.

Hatta Alçı, eski eşi hakkında 250 bin lira maddi tazminata davası açtı ve dava dilekçesinde, Kütahyalı’nın Nagehan Alçı’ya ağır sözleri de yer aldı. 

Dava dilekçesinde, Rasim Ozan Kütahyalı’nın Nagehan Alçı’ya gönderdiği mesajlarda "düşük seviyeli başarısız zavallı", "şımarık, küstah", "sahte ve sinsi insan", "yeteneksiz", "aptal", "cahil" hizmetçi, İbrahim Tatlıses' in kadını mısın", "köpek oldun", "köpek gibi hizmetçilik ediyorsun", "tiksiniyorum senin alaturka rezil kimliğinden", "öldün sen öldüüünnnn", gibi ifadeler yer alıyor.

Dava dilekçesinde, Rasim Ozan Kütahyalı’nın birden fazla telefon hattı kullandığı ve bir hattında kendini polis gibi tanıtarak Nagehan Alçı’nın katıldığı programdaki diğer yorumcuları aradığı iddiası da yer aldı.

Ayrıca Nagehan Alçı’nın avukatı aracılığıyla savcılığa sunduğu dilekçede, Rasim Ozan Kütahyalı’nın boşandıktan sonra da kendisini tehdit ve taciz ettiği iddiası da yer aldı.

Yeni sevgilisi ile görüntülendi

SnobMagazin'in haberine göre, Alçı, bir süredir birlikte olduğunu açıkladığı Yunan diplomat Stavros Christodoulidis ile ilk kez görüntülendi.

Rasim Ozan Kütahyalı da yeni sevgilisiyle pozunu paylaşmıştı

Öte yandan ünlü çift boşandıktan bir süre sonra Rasim Ozan Kütahyalı sosyal medyadan yeni bir ilişkiye başladığını paylaştığı bir fotoğrafla ilan etmişti.

İşte Rasim Ozan Kütahyalı'nın yeni sevgilisi ile yanak yanağa paylaştığı o poz:

Sonraki Haber