Ahmet Çakar'dan Acun Ilıcalı'ya Sinan Engin çalımı

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol'un dağılan ekibiyle ilgili ilginç bir gelişme yaşandı. Programa geri dönen Ahmet Çakar, Acun Ilıcalı'nın transfer ettiği Sinan Engin'i de yeniden Beyaz Futbol ekibine katmayı başardı.

Geçtiğimiz günlerde 13 yıldır yorumculuk yaptığı Beyaz Futbol programından ayrıldığını açıklayan Ahmet Çakar sürpriz bir kararla programa geri döndüğünü duyurdu.

Beyaz Futbol'a geri dönen Ahmet Çakar, Beyaz Futbol ekibinden ayrılarak Acun Ilıcalı ile anlaşan ve TV 8,5'ta eski hakem Fırat Aydınus ile program yapmaya hazırlanan Sinan Engin'i de yeniden Beyaz Futbol ailesine katmayı başardı.

Ertem Şener Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdülkerim Durmaz'ın da devam kararı aldığını belirten Ahmet Çakar sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Sinan Engin'e geri dön çağrısı yaptı.

Ahmet Çakar sosyal medyadan yayınladığı geri dön çağrısında "Ben ve sevgili oğlum Ertem, Beyaz Futbol’da devam ediyoruz. Apo ile ROK da devam. Eskisinden daha güçlü geliyoruz. Sıra Sinan da. Kardeşimde. Onsuz olmaz. Haydi Sinan’ım. Milyonlar seni bekliyor. Ayrılma gibi bir lüksün olamaz. İş senden çıktı. Senin elinde değil artık. Sokakta, lokantada herkes seni soruyor. Bırakma bizi SİNAN. Gerçek imparator. Kırma hayranlarını, seni sevenleri. Tv dünyasının 1 numaralı programı sensiz eksik kalır. Sensiz olmaz, OLMAYIZ" ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakar'ın bu çağrısı sonrası Sinan Engin'in Acun Ilıcalı ile olan anlaşmasından vazgeçerek Beyaz TV'de devam edeceği öğrenildi.