Zaferin Rengi'nin Netflix'teki yayın tarihi belli oldu

İzleyiciyi Kurtuluş Savaşı'nın gölgesindeki İstanbul'a götürecek olan "Zaferin Rengi" Netflix'te izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yönetmen Abdullah Oğuz'un son filmi "Zaferin Rengi", 18 Temmuz'da Netflix'te izleyiciyle buluşacak. 1918-1923 yılları arasında geçen film, izleyiciyi Kurtuluş Savaşı'nın gölgesindeki İstanbul'a götürüyor ve futbolun birleştirici gücüyle işgalci güçlere karşı verilen mücadeleyi anlatıyor.

Filmde, Fenerbahçe'nin kurucu üyesi ve efsane kaptanı Galip Bey'in hikayesini Kubilay Aka canlandırıyor. Aka'nın performansı, Galip Bey'in vatanseverliğini, liderlik vasıflarını ve futbola olan tutkusunu gözler önüne seriyor.

Galip Bey'e bu zorlu mücadelede Safiye Erol (Gülper Özdemir), Topkapılı Cambaz (Timuçin Esen), Sabri Toprak (Nejat İşler), Halide Edip Adıvar (Birce Akalay), Yüzbaşı Bennett (Yılmaz Bayraktar) ve Mustafa Kemal Atatürk (Yiğit Özşener) gibi usta isimlerden oluşan bir kadro eşlik ediyor.

"Zaferin Rengi", 18 Temmuz'da Netflix'te izleyiciyle buluşacak. Bu sayede film, Türkiye'nin yanı sıra tüm dünyadaki izleyicilere de ulaşma imkanı bulacak.