Survivor adasına veda eden isim belli oldu

Survivor 2024 All Star’da Atakan, Merve, Nefise ve Sema arasında oynanan eleme oyunları sonunda adaya veda eden isim belli oldu.

Büyük finalin yaklaştığı Survivor All Star adasında Batuhan’ın dokunulmazlık kazandığı haftanın eleme gecesindeki eşleşmelerde Seda - Merve, Atakan Nefise karşı karşıya geldi.

Atakan, Nefise’yi, Seda da Merve’ye yenince finalde Nefise ile Merve karşı karşıya geldi.

Kazanan Nefise olurken Survivor 2024 All Star’a veda eden isim ise Merve oldu. Survivor'dan elenen Merve gözyaşlarını tutamadı ve son kez duygularını dile getirdi.

İşte Merve'nin Survivor All Star'a vedası:

"Burada olduğum için bu sezon inanılmaz derece mutluydum. Sizinle birlikte olduğum için bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutluydum. Tabiiki bir hayalim vardı; final. Ama nasipten öteye yol yok. Nasibim kısmetim buraya kadarmış. Elimden gelen savaşı bütün verdim. Varımı yoğumu ortaya koydum ama buraya kadar olması gerekiyormuş, böyle olması gerekiyormuş.

Kalan arkadaşlarım gerçekten çok güçlüler. Altı kişi kaldı, buradan beş kişi finale gidecek. Hepsinin hakkında hayırlısı olsun. Onları üzdüysem kırdıysam affola. Hepiniz hakkınızı helal edin. Hepinizi seviyorum. Birbirinizi kırmayın bu beş gün içerisinde güzel vakit geçirin. Oyunların tadını çıkarın. Zaten hak eden şampiyon olacak. Finalde bizler sizleri karşılayacağız. Dediğim gibi hepsinin hakkında hayırlısı olsun. Bir kez daha teşekkür ediyorum burada olduğum için."