Melike Şahin sahnede Narin için ağlarken, seyircilerden birinden şok tepki

Ünlü şarkıcı Melike Şahin konserinde, minik Narin için gözyaşı dökerken bir seyirci "ağlama" diye seslendi. Şahin bunun üzerine "sana sormayacağım, kimseye sormayacağım" diyerek yanıt verdi.

Diyarbakır'da 21 Ağustos'tan beri kayıp olarak aranan minik Narin'in cansız bedeni dün bir dere yatağına gizlenmiş çuvalın içerisinde bulunmuştu. Kaybolmasından 19. gün sonra korkunç bir cinayete kurban gittiği ortaya çıkan minik Narin için tüm Türkiye yasa boğuldu.

Ünlü isimler de Narin için peş peşe paylaşımlar yaparken ünlü şarkıcı Melike Şahin konserinde minik Narin için gözyaşları döktü.

Ancak Melike Şahin gözyaşları içerisinde acısını paylaşırken, konserini izleyen seyircilerin arasından birinin "ağlama" diye seslendiği duyuldu.

Melike Şahin bunun üzerine seyircisine, "Sana sormayacağım ağlayıp ağlamayacağımı. Kimseye sormayacağım." diye yanıt verdi.

Daha sonra konuşmasına yine gözyaşları içinde devam eden Melike Şahin, "Üzgünüm, hüzünlüyüm ve öfkeliyim. Bir çocuğa bunu yaptıkları için öfkeliyim. Sizin de modunuzu çok düşürmek istemiyorum. Bunu yapanlarında bunu görüp sessiz kalanların da bu dünyada ve diğerinde şimdi içimin yandığı kadar yüz katı yanmasını ümit ediyorum." ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber