Ceyda Düvenci'den ödül gecesinde tepki çeken ifade

Ceyda Düvenci'nin sunuculuğunu yaptığı bir ödül töreninde Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibine ödül verilirken kullandığı "en az konuşana ödül vereceğiz" ifadeleri büyük tepki çekti. Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinin imalı tepkisi gündem oldu.

Son dönemlerde Bambaşka Sohbetler isimli programında yaptığı gaflar ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Ceyda Düvenci bu sefer de ödül töreninde yaptığı bir şaka ile gündeme geldi.

Moonlife dergisinin Kıbrıs'ta gerçekleştirilen ödül töreninde sunuculuk yapan Ceyda Düvenci, sahneye ödülünü almak için çıkan ÇGHB ekibine, "Ben sadece şunu söyleyeceğim, en az konuşana ödülü vereceğiz" deyince büyük bir sessizlik oldu.

O esnada mikrofonu elinde tutan ekip üyelerinden Atakan Çelik, "O zaman iyi akşamlar diliyorum, sağ olun" diyerek tepki gösterdi. Çelik'in mikrofonu uzattığı arkadaşlarının tümü tek bir cümle kurmadan mikrofonu elden ele vererek Ceyda Düvenci'ye iade etti.

 Duruma şaşıran Ceyda Düvenci, "Aaa bu kadar efektif olacağını bilmiyordum! Hayır olmaz olmaz, şaka yaptım olur mu öyle şey!" diyerek durumu kurtarmaya çalıştı ancak ekip geri adım atmadı.