Ayrılmışlardı... Mauro Icardi, Wanda Nara'nın çıplak fotoğrafını yayınladı

Son şampiyon Galatasaray'ın gol kralı Mauro Icardi ile Wanda Nara'nın aldığı ayrılık kararında sürpriz gelişme. Icardi'nin eşi Wanda Nara'ya ait yarı çıplak bir fotoğrafı paylaştı.

Trendyol Süper Lig'in son gol kralı, Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile olaylı eşi Wanda Nara'nın boşanma kararı aldıkları iddia edilmişti. Wanda Nara'nın, Mauro Icardi'yi sosyal medyada takibi bırakmasıyla başlayan iddialar sonrasında Wanda Nara'dan da, "Mauro'dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı" diyerek bu iddiaları doğrulamıştı.

Ancak Arjantinli futbolcudan Mauro Icardi'den herkesi şaşırtan ve sosyal medyada gündem olan bir paylaşım sürpriz bir hamle geldi.

Wanda Nara'nın sosyal medyada paylaştığı çıplak bir fotoğrafı kendi sosyal medya hesabından paylaşan Mauro Icardi adeta ayrılığın kısa sürdüğünü ilan etti.

Ayrılık açıklaması yapan Wanda Nara'nın sosyal medyada paylaştığı üstsüz fotoğrafı kendi profilinde alıntılayan Icard paylaşımına, "Ouch" notunu düştü.

Icardi'nin bu müstehcen paylaşımı sonrasında ikili sosyal medyada birbirlerini tekrar takibe aldı.

Geçtiğimiz günlerde ünlü çiftin ayrılık haberleri gündeme bomba gibi düşmüş Wanda Nara, yaptığı açıklamayla Mauro Icardi ile ayrıldıklarını doğrulamıştı. Konuyla ilgili konuşan Nara, "Kişisel ve sağlık sorunları nedeniyle bir kez daha denedim. Ama olmadı. Bırakın herkes konuşsun, ben hiç konuşmadığım şeyleri sona bırakıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

İşte önce Wanda Nara'nın ardından da Icardi'nin paylaştığı o müstehcen poz: