Aras Bulut İynemli Deha ile geri dönüyor; Onur Saylak da projede

Show TV'de yayınlanacak olan Deha adlı dizi için geri sayım başladı. Başrolünde Aras Bulut İynemli'nin yer aldığı projede, İynemli'ye Çukur dizisinde birlikte sürpriz bir şekilde rol aldığı bir isim eşlik edecek.

Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde Yamaç karakterine hayat veren Aras Bulut İynemli Deha adlı yeni dizisiyle Show TV'de sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Dizide babasıyla ilgili bir travma yaşayan matematik dehasını canlandıracak Aras Bulut İynemli'nin ilk rol arkadaşı da belli oldu.

Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre son olarak Gaddar'da Müdür rolüyle izlediğimiz Onur Saylak, dizide İynemli'nin canlandıracağı Devran’ı yetiştiren, asıl adı Ali Haydar olan, son derece donanımlı “Sofi” adlı tarihçi rolüne hayat verecek.

İkili daha önce Çukur'da birlikte rol almışlardı. Aynı dönemde yayınlanan Çarpışma dizisindeki Veli Cevher karakterine hayat veren Onut Saylak, Çukur dizisinde kısa bir rol üstlenmişti.

İşte Çukur'un 59'uncu bölümünde yaşananlar:

Veli Cevher, Vartolu’nun kendisinden yardım istemesi üzerine Çukur’a gidiyor. Mahallede yabancı birini gören Çukur gençleri ise peşine takılıyor. Veli ve Vartolu’yu sarılırken gören mahalleli ise şaşırıyor. Vartolu kısa bir tanıştırma faslından sonra Sena konusunda yardım istiyor. Hikayeyi her şeyiyle anlatan Vartolu, Veli’ye hedefin belli olduğunu söylüyor. Veli ise bu işin tek tabanca olmayacağını söylüyor ve Cansız’ı arıyor. Cansız ise Sena’nın fotoğrafını istiyor.

Sonraki Haber