Anne Deniz Uğur ''Nilüfer ve kızı kaçırdı'' demişti; Reha Muhtar'ın oğlu için karar verildi

Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı tarafından kaçırıldığı iddia edilen Reha Muhtar ve Deniz Uğur'un oğlu Poyraz'ın, Reha Muhtar'ın evinde olduğu tespit edildi. Reha Muhtar'ın oğlu eski eşi Deniz Uğur'a teslim edilecek. Ayrıca minik Poyraz'dan da bir video paylaşım geldi.

Geçtiğimiz gün evinde geçirdiği kazayla beyin kanaması geçiren ve hastaneye kaldırılan Reha Muhtar, entübe edilip yoğun bakıma alındıktan sonra Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur, çocuklarının şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı tarafından kaçırıldığını iddia etmişti.

Mahkeme çocuğun Deniz Uğur'a teslim edilmesine karar vermişti ve bu kararın ardından bir açıklama yapan anne Deniz Uğur, "Hukuk yerini buldu. Oğlum derhal teslim edilsin!" demişti.

Ancak Magazin Burada'nın haberine göre Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı tarafından kaçırıldığı iddia edilen Reha Muhtar ve Deniz Uğur'un oğlu Poyraz'ın babasına ait olan Baltalimanı’ndaki yalıda polis denetiminde olduğu ortaya çıktı.

Annesini yalanlayarak kaçırılmadığını söyleyen Poyraz, halinden gayet memnun olduğunu ve babasının evinde kalmak istediğini belirtti. Videosuna Adalet Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nı da etiketledi.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poyraz Muhtar (@poyraz_muhtar_1903)'in paylaştığı bir gönderi

Deniz Uğur’un bugün basın toplantısında “çetecilik ve çocuk kaçırma” suçlarıyla itham ettiği Ayşe Nazlı Yumlu’nun ise evde olmadığı bildirildi.

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce evde denetlenen Poyraz Muhtar, gerekli prosedürlerin tamamlanmasının ardından annesi Deniz Uğur’a teslim edilecek.