Acun Ilıcalı'dan Survivor All Star için kavga, dövüş itirafı

Bu yıl yayınlanan ve her bölümüne yeni bir kavganın, yeni bir tartışmanın ve yeni bir skandalın damgasını vurduğu Survivor All Star'da yaşananlar için Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken bir itiraf geldi.

TV8 ekranlarında bir televizyon klasiği haline gelen ve son sezonunda Ogeday'ın şampiyonluğuyla sona eren Survivor'la ilgili kanalın sahibi Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken bir itiraf geldi.

Bu sezon kavga, tartışma ve skandalların damgasını vurduğu Survivor'da Acun Ilıcalı, kavgaların sebebini açıkladı

Neredeyse her yarışmacının birbiriyle kavga ettiği Survivor'da Pınar'la yaşadığı olay sonrası Sema diskalifiye edilmişti. Ancak diskalifiye edileceği düşünülen fakat yarışmadaki varlığını sürdüren pek çok isim olmuştu.

Sezon boyunca ara ara sinirlerine hakim olamayan ve çok sert tepkileriyle gündem olan Acun Ilıcalı da bu kavgaların neden arttığına dair açıklama yaptı.

Ilıcalı, "Sosyal medyanın belli bir kısmı zaten bize allerjik bakar. Nasıl ki federasyon hiç kimseye yaranamaz, biz burada federasyon gibiyiz. Biz sürekli suçlandığımız için sürekli bizle ilgili komplo teorileri olabiliyor." dedi.

Kavganın çok olmasının nedenini SMS'in olmamasına bağlayan Acun Ilıcalı, yarışmacıların SMS'e çıkmayacakları için bu şekilde davrandıklarını söyledi. Ayrıca kavgadan rahatsız olmadığını, şu ana kadar çektiği en zevkli proje olduğunu dile getirdi.