Kılıçdaroğlu yeni videosu ile geri döndü: ''Sitemim var''

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeni bir video paylaşımı ile geri döndü. Kılıçdaroğlu bu seferki videosunda "sizlere sitem etmek istiyorum" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, aday olduğu genel seçim öncesinde sık sık yaptığı gibi yeni bir video daha yayınladı.

Geçen sene aday olduğu Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki gibi videolarına yeniden başlayan Kılıçdaroğlu, “Sizlere biraz da sitem etmek istiyorum. Kılıçdaroğlu dış devletlerin ajanı dediler, SSK'yı batırdı dediler, montaj videolar yaptılar. Siz de inandınız” ifadelerini kullandı.

Paylaşıma "Bazı unuttuğunuz şeyleri sizlere tekrar hatırlatmak ve artık sorgulatmak istiyorum… Ekonomi Bakanı'da dinlesin!" notunu düşen Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Sevgili yurttaşlarım, bugün size sesleniyorum. Bu ülkenin açlık sınırı altında yaşamaya mahkum edilen emeklileri, ekini para etmeyen çiftçileri köylüleri, geçinemeyen işçileri memurları, çocuğunu okutmakta zorluk çeken anne babaları, kirasını ödeyemeyen 11 milyon kiracı ailesi ve umudunu yitirmiş gençleri sizlere sesleniyorum.

Sizlere cevaplamanızı istediğim bazı sorular sormak, hem de sizlerden çalarak bu ülkenin ekonomisini nasıl batırdıklarını anlatmak istiyorum."