Canlı yayında ''siz dahil hiçbir CHP'li domuz bağını hak etmiyor'' dedi, ortalık karıştı

HÜDA-Par Genel Başkan Yardımcısı Serkan Ramanlı'nın, CHP'li Bolu Büyükşehir Belediye Başkanı Tanju Özcan'a söylediği "siz dahil hiçbir CHP'li domuz bağını hak etmiyor" yönelik ifadesi ve sonrasındaki tartışmalar canlı yayına damgasını vurdu.

TV100 ekranlarında Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına konuk olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Serkan Ramanlı arasında 'domuz bağı' tartışması yaşandı. 

Programda Özcan'ın konuşmasında 'domuz bağı' göndermesi üzerine Serkan Ramanlı "Tanju Bey, siz dahil hiçbir CHP'li domuz bağını hak etmiyor. Siz ve bütün CHP'liler ahsen-i takvim olarak yaratılmışsınız tıpkı bizler gibi. Lütfen insana saygınızı muhafaza edin." sözlerine yer verdi.

"DOMUZ BAĞI DOMUZA YAPILIR"

Erdoğan Aktaş'ın 'hiçbir CHP'li domuz bağını hak etmiyor' sözlerini açıklamasını istemesinin ardından ise Ramanlı, "Tanju bey biraz önce 'Domuz bağlarınızı getirin ben buradayım' dedi. Domuz bağı kime yapılır, domuza yapılır. Kendisine bunu yakıştırmayı ben yakıştırmıyorum." şeklinde konuştu.

Özcan ise Ramanlı'nın bu sözlerine "Kurucularınıza bakarsanız aralarında görürsünüz" sözleriyle yanıt verdi.

Sonraki Haber