Bahçeli şaşırtmaya devam ediyor: Bu sefer de Dervişoğlu'nun kendisine fırlattığı idam ipini istedi

MHP lideri Bahçeli bebek katili Öcalan için yaptığı çağrıya tepki göstererek TBMM'deki kürsüden idam ipi fırlatan İYİ Parti lideri Dervişoğlu'nun attığı ipe talip oldu. Bahçeli’nin o ipi Genel Merkez'deki makam odasına asacağı öğrenildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin eli kanlı bölücü terör örgütünün bebek katili elebaşısı Abdullah Öcalan ile ilgili yaptığı çağrıya tepkiler çığ gibi büyürken İYİ Parti'nin Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu bugün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Bahçeli'ye çok sert tepki gösterip kürsüden "al şimdi bu ipi baş köşede başının ucuna as" diyerek idam ipi fırlatmıştı.

MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti grubundan o ipi istedi. Bahçeli’nin o ipi Genel Merkez'deki makam odasına asacağı öğrenildi.

Bengü Türk Genel Yayın Yönetmeni Ünal Kaya, “MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti Grubundan o ipi istedi, Genel Merkez'deki makam odasına asacak” dedi.

Dervişoğlu'ndan ipi isteyen Bahçeli'ye yanıt

İpin Bahçeli'ye verilip verilmeyeceği merak edilirken, İYİ Parti lideri Dervişoğlu'ndan Bahçeli'ye yanıt geldi.

Halk TV'den Şeyma Paşayiğit'e konuşan Dervişoğlu, "Odasına urganı değil, konuşmamı assın" dedi.

İYİ Parti lideri, "Urgan şu an nerede bilinmiyor, arkadaşlardan biri almış olabilir. Bulunduğu takdirde, Devlet Bey isterse veririm" dedi.

Bahçeli ne demişti ?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin 22 Ekim Salı günkü TBMM Grup Toplantısı'nda Öcalan için çağrı yaparak “Şayet terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti grup toplantısında konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini açıklasın. Bu dirayet ve kararlılığı gösterirse umut hakkının kullanımıyla ilgili yasal düzenleme yapılması ve bundan yararlanmasının önü de ardına kadar açılsın. Ne Kandil ne Edirne, adres İmralı'dan DEM'e uzansın, bu ağır ve tarihi terör sorunu ülke gündeminden tamamen çıkarılsın. Hodri meydan, buna varız." demişti.

Sonraki Haber