Minik Narin'in son görüntüsü ortaya çıktı

Diyarbakır'da kayıp olarak aranırken cansız bedeni bir çuvalın içerisinde dere kenarına gizlenmiş olarak bulunan minik Narin'in son görüntüleri ortaya çıktı.

Türkiye'nin kanını donduran Narin cinayeti soruşturmasında Jandarma ekipleri 130 kamera ve 5 bin dakika görüntü izleyip 8 yaşındaki Narin'in dereye götürüldüğü anı tespit etti. Aynı çalışmalar sonucu Narin'in ölümünden yaklaşık 1 saat öncesine ait görüntülerde ortaya çıktı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan, 19 gün sonra dere yatağında, çuval içinde, üzeri taş ve çalılıklarla kapatılmış cesedi bulunan Narin G. cinayetine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada; otomobilinde Narin'e ait DNA izleri bulunan amcası Salim G., cesedi taşıdığını itiraf eden komşusu Nevzat B., Narin'in annesi Yüksel G. ve ağabeyi Enes G.'nin de aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklandı. Narin'in cansız bedenini Eğertutmaz Deresi'ne taşıdığını itiraf eden Nevzat B.'nin, otomobili ile dereye gittiği anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde; Nevzat B.'nin otomobili ile toprak yolda ilerlediği görülüyor.

GÖRÜNTÜLER İDDİANAMEDE: 38 DAKİKA 11 SANİYE DERE YATAĞINDA KALMIŞ

İddianamede de yer alan görüntülerde, Narin G.'nin 21 Ağustos’ta saat 15.11'de kamera açısından çıkarak evine giden patikaya yöneldiği, bu saat sonrasına yoğunlaşıldığında Tavşantepe Mahallesi'nin karşı kısmında bulunan çiftliğe ait kameraya saat 15.41'de şüpheli bir kırmızı aracın girdiği ve aracın 15.44 sıralarında Eğertutmaz Deresi'nin yakınında bulunan toprak yolda durduğu, kamera saatine göre 38 dakika 11 saniye sonra Eğertutmaz deresinden ayrıldığı, kamera kayıtlarının takibinde aracın Nevzat B.'ye ait olduğunun tespit edildiği yer aldı. 

İLK DURUŞMA 7 KASIM'DA

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı. Salim G., annesi Yüksel G. ve ağabeyi Enes G. ile komşuları Nevzat B. hakkında hazırlanan ve 'İştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen iddianame, Diyarbakır 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde kabul edildi. 4 sanık, 7 Kasım'da hakim karşısına çıkacak. Tutuklu bulunan diğer şüpheliler hakkındaki soruşturma sürüyor. 

Sonraki Haber